ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξέσπασε ο Χαρδαλιάς για τους «υπονομευτές της εθνικής προσπάθειας»!

Τι είπε για νέο lockdown
Ξέσπασε ο Χαρδαλιάς για τους «υπονομευτές της εθνικής προσπάθειας»!

Εκτός εαυτού ο Χαρδαλιάς!

Με οργή αντέδρασε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός γενικευμένου lockdown.

«Είναι ένα θέμα για το οποίο με ρωτάτε συνέχεια» ανέφερε, υπογραμμίζοντας ότι αυτή τη στιγμή το σημαντικό είναι να επιμείνουμε στα μέτρα που ήδη εφαρμόζουμε ενώ αναφερόμενος στην πορεία των κρουσμάτων στην Αττική ανέφερε ότι ο μέσος όρος παραμένει σταθερός.

Κορονοϊός – Χαρδαλιάς: «Να μάθουμε να ζούμε με τον ιό – Τα μέτρα παρατείνονται»!

Παράλληλα, ενημέρωσε ότι αν και κάποιοι δήμοι πιέζονται στην Αθήνα, μια σειρά μέτρων που πάρθηκαν στην πρωτεύουσα δείχνουν ότι το ποσοστό των νέων κρουσμάτων κρατιέται σταθερό και υποχωρεί.

«Τα μέσα αυτοπροστασίας είναι το μόνο μέσο που διαθέτουμε για να προστατεύσουμε εμάς και τους γύρω μας μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο, ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς ο οποίος χτύπησε το καμπανάκι στους πολίτες αναφέροντας ότι «βλέπετε σε όλο τον κόσμο υπάρχουν κρούσματα σε πολιτικούς και προέδρους», κάνοντας έμμεση αναφορά στον Πρόεδρο Τραμπ.

«Εάν τηρήσουμε τα μέτρα δεν χρειάζεται κανένα lockdown» είπε με έμφαση ο Νίκος Χαρδαλιάς και αμέσως μετά εμφανίστηκε οργισμένος με κάποιους που ενδεχομένως θέλουν να υπονομεύσουν όπως είπε την συλλογική προσπάθεια. «

Αν κάποιοι προσπαθούν να υπονομεύσουν την εθνική προσπάθεια, τότε προφανώς θα πάμε σε lockdown αλλά είμαστε ακόμη μακριά από ένα lockdown» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χαρδαλιάς.

«Αυτή τη στιγμή πρέπει να επιμείνουμε στα μέτρα που έχουμε» πρόσθεσε ο Υφυπουργός.

«Διότι πίσω από κάθε lockdown υπάρχουν οικογένειες. Υπάρχουν άνθρωποι. Υπάρχουν ζητήματα που αφορούν τον οικογενειακό προγραμματισμό του καθενός. Υπάρχουν ζητήματα επιβίωσης.

Ας παραμείνουμε όλοι ψύχραιμοι, νηφάλιοι, πρακτικοί. Ας παραμείνουμε όλοι σε μία στρατηγική την οποία από την πρώτη στιγμή έχουμε προσπαθήσει να εφαρμόσουμε. Κι αυτή είναι μία:

Να εφαρμόσουμε τα μέτρα. Μάσκες, αποστάσεις και κανόνες υγιεινής. Έτσι και το κάνουμε όλοι, θα μπορέσουμε στις επόμενες μέρες να κερδίσουμε αυτή τη μάχη στον μεγάλο πόλεμο με τον ιό» συμπλήρωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξέσπασε ο Χαρδαλιάς για τους «υπονομευτές της εθνικής προσπάθειας»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Λάππας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.