ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ξύλο» με πολίτες έπαιξε ο Αχιλλέας Μπέος – Χαστούκισε πλημμυροπαθή που του φώναζε (vid)

Ξέφυγε ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος χτύπησε πολίτη στο δρόμο αφού τα έβαλαν μαζί του.
«Ξύλο» με πολίτες έπαιξε ο Αχιλλέας Μπέος – Χαστούκισε πλημμυροπαθή που του φώναζε (vid)

Απίστευτα σκηνικό σημειώθηκε το πρωί στο Βόλο καθώς ο Αχιλλέας Μπέος «έπαιξε ξύλο» με τους εξαγριωμένους πολίτες που τον έβρισαν.

Ο Βόλος περνάει πολύ δύσκολες στιγμές για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες. Ο ισοπεδωμένος Βόλος μετράει τις πληγές του με τους πολίτες να έχουν εξαγριωθεί για τις συνθήκες διαβίωσης που ζουνε.

Η κακοκαιρία Elias έπληξε ιδιαίτερα την περιοχή του Βόλου κάτι με τον Μάκη Βορίδη να μασάει τα λόγια του για την «ατυχία» της πόλης.

Την ίδια ώρα φυσικά μεγάλος πρωταγωνιστής στις καταστροφικές πλημμύρες είναι και ο δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος. Ο Μπέος βρίσκεται από τις πρώτες στιγμές έξω στους δρόμους φωνάζοντας στους πολίτες να πάνε σπίτια τους.

Κάπως έτσι, στις περιηγήσεις του στους δρόμους της πόλης, ο Αχιλλέας Μπέος ήρθε αντιμέτωπος με εξαγριωμένους πολίτες οι οποίοι ζούνε τραγικές στιγμές και άθλιες συνθήκες διαβίωσης για δεύτερη φορά μέσα σε έναν μήνα.

Η ένταση ανέβηκε, οι κάτοικοι άρχισαν να βρίζουν τον δήμαρχό του και εκείνος αντέδρασε φτάνοντας να χτυπήσει πολίτη με χαστούκι. Η σύρραξη που πήγε να γίνει διακόπηκε από τους ψυχραιμότερους και την ασφάλεια του Μπέου.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ξύλο» με πολίτες έπαιξε ο Αχιλλέας Μπέος – Χαστούκισε πλημμυροπαθή που του φώναζε (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.