ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξύλο μεταξύ οπαδών Άρη και ΠΑΟΚ – Τραυματίες και προσαγωγές οπαδών (pics)

Τα επεισόδια ξέσπασαν στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης
Ξύλο μεταξύ οπαδών Άρη και ΠΑΟΚ – Τραυματίες και προσαγωγές οπαδών (pics)

Τα αρρωστημένα μυαλά των οπαδών των μεγάλων ομάδων στο ποδόσφαιρο, «χτύπησαν» και πάλι, καθώς υπήρξαν συμπλοκές οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, οπαδοί των δύο ομάδων συναντήθηκαν στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης και άρχισε μάχη, όπου χρησιμοποιήθηκαν πέτρες, λοστάρια, μέχρι και πυροσβεστήρες!

Η επίθεση έγινε, όταν ο τοπικός σύνδεσμος του ‘Αρη έκοβε την βασιλόπιτα στα γραφεία του, κατά τις 23:30, όταν οι οπαδοί των «κιτρίνων» αντιλήφθηκαν κάποια ομάδα των οπαδών του ΠΑΟΚ, που βρισκόταν εκεί κοντά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, περίπου 30 άτομα πλησίασαν προς την πλατεία της περιοχής, δίπλα από ένα νηπιαγωγείο και άρχισαν τα επεισόδια. Δύο τραυματίστηκαν, ένας εκ των οποίων σοβαρά στο κεφάλι, καθώς χτυπήθηκε με αιχμηρό αντικείμενο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία προσήγαγε οπαδούς του Άρη, ενώ γίνεται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξύλο μεταξύ οπαδών Άρη και ΠΑΟΚ – Τραυματίες και προσαγωγές οπαδών (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.