ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΣΕΕ: Ξύλο στο συνέδριο της στη Ρόδο (vid)

Στον «αέρα» βρίσκεται ξανά το 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ μετά το «ναυάγιο» στην Καλαμάτα πριν από λίγες ημέρες, καθώς νέα επεισόδια σημειώθηκαν τα ξημερώματα, στη Ρόδο. Όπως σημειώνει το protothema.gr, ομάδα ανθρώπων εισέβαλε στο συνεδριακό κέντρο στο οποίο ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσουν σε λίγες ώρες οι εργασίες με αποτέλεσμα να σημειωθούν επεισόδια και να τραυματιστούν,...
ΓΣΕΕ: Ξύλο στο συνέδριο της στη Ρόδο (vid)

Στον «αέρα» βρίσκεται ξανά το 37ο συνέδριο της ΓΣΕΕ μετά το «ναυάγιο» στην Καλαμάτα πριν από λίγες ημέρες, καθώς νέα επεισόδια σημειώθηκαν τα ξημερώματα, στη Ρόδο.

Όπως σημειώνει το protothema.gr, ομάδα ανθρώπων εισέβαλε στο συνεδριακό κέντρο στο οποίο ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσουν σε λίγες ώρες οι εργασίες με αποτέλεσμα να σημειωθούν επεισόδια και να τραυματιστούν, κατά πληροφορίες, τέσσερα άτομα.

Η εισβολή έγινε από εκλεγμένους αντιπροσώπους της ΔΑΣ, της συνδικαλιστικής παράταξης που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ μαζί με συνδικαλιστές από συνδικάτα.

Το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ Νίκος Παπαγεωργίου μιλώντας στην ΕΡΤ απάντησε στις καταγγελίες της ΓΣΕΕ κάνοντας λόγο για συνέδριο σε «σφραγισμένο» κτήριο και για «προσλήψεις» μπράβων, ενώ αμφισβήτησε την πρόκληση τραυματισμών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΓΣΕΕ: Ξύλο στο συνέδριο της στη Ρόδο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.