ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξυλοδαρμός 15χρονου: Ταυτοποιήθηκαν τέσσερις δράστες!

Τέσσερα άτομα ταυτοποιήθηκαν για τον ξυλοδαρμό ενός 15χρονου στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης.
Ξυλοδαρμός 15χρονου: Ταυτοποιήθηκαν τέσσερις δράστες!

Ξυλοδαρμός 15χρονου: Τέσσερα άτομα ταυτοποιήθηκαν για τον ξυλοδαρμό ενός 15χρονου στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης.

Όπως έκανε γνωστό η ΕΛ.ΑΣ οι τρεις είναι Έλληνες 16 με 18 ετών, ενώ ο τέταρτος με καταγωγή από την Αλβανία 18 χρονών.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και σωματική βλάβη, την οποία θα πάρει ο εισαγγελέας, για να ξεκινήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Ο 15χρονος μετά από την επίθεση που δέχθηκε, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» στην Θεσσαλονίκη, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η μητέρα του περιέγραψε τα συναισθήματα της, βλέποντας το παιδί της, σε άσχημη κατάσταση, ενώ ο φίλος του γνωστοποίησε πως έχει απώλεια μνήμης.

Το όλο περιστατικό έγινε στο κέντρο στο Εύοσμο, όπου υπάρχουν πολλές καφετέριες. Οι δύο φίλοι πήγαν εκεί και τους κοίταζαν περίεργα εφτά άτομα.

Ένας από τους τελευταίους πήγε κοντά τους και τους είπε πως θέλει να τους μιλήσει. Τον ακολούθησαν σε ένα στενό και τα άλλα άτομα της παρέας, τους κύκλωσαν και τους επιτέθηκαν, όπως υποστήριξαν οι ίδιοι γιατί θεώρησαν πως τους φωτογράφησαν τα δύο παιδιά.

Στην αρχή ο φίλος του 15χρονου δέχθηκε χαστούκια και του πήραν το κινητό. Ενώ στην συνέχεια έκαναν την επίθεση στο άτομο που νοσηλεύεται αυτή την στιγμή στο νοσοκομείο.

Αποτέλεσμα αυτής ήταν να πέσει λιπόθυμος στο έδαφος. Ενώ η μητέρα του τόνισε πως δίνεται αμοιβή για να βρεθούν οι δράστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Άνετα το πρώτο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

«Συμφώνησε με Αλτάι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης»

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ασύλληπτη εμφάνιση από Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου, στον τελικό με παγκόσμιο ρεκόρ για την κωπηλασία!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξυλοδαρμός 15χρονου: Ταυτοποιήθηκαν τέσσερις δράστες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.