ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξυλοδαρμός Σταθμάρχη: Τι λέει ο πατέρας των ανήλικων δραστών – «Τα παιδιά μου είναι διαμάντια»!

Ξεκάθαρος για τα παιδιά του ο πατέρας των δύο ανήλικων που χτύπησαν βάναυσα τον σταθμάρχη του Μετρό και πλέον τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη!
Ξυλοδαρμός Σταθμάρχη: Τι λέει ο πατέρας των ανήλικων δραστών – «Τα παιδιά μου είναι διαμάντια»!

Σάλος έχει προκαλέσει ο ξυλοδαρμός ενός Σταθμάρχη του Μετρό από δύο ανήλικους, οι οποίοι πλέον βρίσκονται στα χέρια των αρχών.

Για την υπόθεση κλήθηκε να μιλήσει και ο πατέρας των δύο παιδιών, ο οποίος είπε αρχικά: «Δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα».

Ενώ στη συνέχεια τόνισε: «Δεν ξέρω πώς συνέβη, ήταν η κακιά στιγμή. Μας ξέρουν και οι πέτρες» είπε, προσθέτοντας: «Τα παιδιά μου είναι διαμάντια».

Όλα αυτά τα είπε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha και ξεκαθάρισε για τις πράξεις των δύο παιδιών του: «Δεν είπαμε ότι είναι σωστό αυτό που έκαναν. Πάλι καλά που είναι καλά ο άνθρωπος, κανείς δεν ήθελε να βρεθεί στη θέση του. Αυτό που μας ενδιέφερε ότι είναι καλά στην υγεία του».

Πλέον έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, στους δύο ανήλικους, ενώ όπως έγινε γνωστό στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας 26χρονος ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ. Ο οποίος ετέθη σε διαθεσιμότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ναύπλιο: «Έβρασε» η θάλασσα – Τι είναι το φαινόμενο sea smoke (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξυλοδαρμός Σταθμάρχη: Τι λέει ο πατέρας των ανήλικων δραστών – «Τα παιδιά μου είναι διαμάντια»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.