ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Y.N.Harari στον A. Παπαχελά: «Η πανδημία έκανε τον κόσμο ψηφιακό – Η παρακολούθηση των ανθρώπων πρέπει να φτάσει κάτω από το δέρμα τους»!

Σοκάρουν οι δυστοπικές δηλώσεις που έκανε ο κορυφαίος σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Yuval Noah Harari.
Y.N.Harari στον A. Παπαχελά: «Η πανδημία έκανε τον κόσμο ψηφιακό – Η παρακολούθηση των ανθρώπων πρέπει να φτάσει κάτω από το δέρμα τους»!

Μια απόλυτα εφιαλτική και διεστραμμένη δυστοπία περιέγραψε σε συνέντευξη του απέναντι στον δημοσιογράφο Αλέξη Παπαχελά, ο ιστορικός και συγγραφέας Yuval Noah Harari, κορυφαίος συμβούλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που προεδρεύει ο Κλάους Σβαμπ, o εμπνευστής της «Μεγάλης Επανεκκίνησης».

Ο ιδεολογικός… υπασπιστής του Νεοταξικού φασισμού Harari, βλέπει την πανδημία ως το σημείο μηδέν για την στροφή της ανθρωπότητας προς μια παγκόσμια δικτατορία τεχνοφασισμού, αφού δήλωσε πως «σε μερικές δεκαετίες θα λέμε ότι ο κορονοϊός ήταν η στιγμή που ο κόσμος έγινε ψηφιακός και συμφωνήσαμε να μας παρακολουθούν όλη την ώρα, όχι μόνο σε αυταρχικά καθεστώτα, άλλα και στις δημοκρατίες. Είναι η στιγμή που η παρακολούθηση πέρασε κάτω από το δέρμα. Δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα».

«Για να σταματήσουμε την πανδημία, δεν πρέπει μόνο να παρακολουθούμε τους ανθρώπους, άλλα πρέπει να παρακολουθούμε τι συμβαίνει κάτω από το δέρμα τους», είπε χωρίς κανένα δισταγμό ο «προφήτης» του ψηφιακού φασισμού Harari. Ενώ συνέχισε το αποκρουστικό μανιφέστο του, λέγοντας πως «Το να μετατρέπουμε βιολογικά δεδομένα σε ψηφιακά, είναι ένας τρόπος να γνωρίσουμε τον άνθρωπο καλύτερα απ’ όσο γνωρίζει ο ίδιος τον εαυτό του»!

Αυτές είναι οι αποτρόπαιες επιταγές που προέρχονται από τον νεοσκοταδισμό του Σβαμπ, του οποίου το βιβλίο με καμάρι έχει στο γραφείο του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ή φωτογραφίζονται με αυτό διάφοροι βουλευτές για να δώσουν «σήμα» πως προσκυνούν την επερχόμενη παγκόσμια δικτατορία.

Ο κόσμος που αντέδρασε από την πρώτη στιγμή στην εργαλειοποίηση της πανδημίας ως ευκαιρία άσκησης ελέγχου στους λαούς, χαρακτηρίστηκε από τους δημοσιογράφους ως «ψεκασμένος». Και να που τα μεγαλύτερα «κεφάλια» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ το δηλώνουν ανοιχτά, και χωρίς περιστροφές. Η πανδημία χρησιμοποιείται για υποταγή στην παρακολούθηση, στην ψηφιοποίηση της οικονομίας, στο τσιπάρισμα των ανθρώπων, στην τέλεια υποδούλωση του ανθρώπινου γένους. Αυτή είναι η ερεβώδης «ελευθερία» που ευαγγελίζεται η Δύση, η Νέα Παγκόσμια Τάξη για την οποία μιλά ο Μπάιντεν.

Μια παγκόσμια κοινωνία «γκρίζων» λαών που θα αποτελείται από ψηφιακά «αναβαθμισμένους» ανθρώπους, απόλυτα ελεγχόμενους από συστήματα παρακολούθησης, χωρίς κινητή και ακίνητη περιουσία, χωρίς ανεξαρτησία, χωρίς ιδιωτικότητα, χωρίς καν βούληση για ελευθερία.

Με αλγόριθμο θα βγαίνει «απόφαση» αν είναι κάποιος… ομοφυλόφιλος!

Και ακόμα «δεν έχουμε δει τίποτα» λέει ο Harari. Οι δηλώσεις του μοιάζουν να ξεπηδούν από το πιο εφιαλτικό σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Η «επανεκκίνηση» δεν μένει απλά στον έλεγχο του ανθρώπου μέσω της οικονομίας, της υγείας, της ενέργειας, της ασφάλειας, άλλα προβλέπει ακόμα και έλεγχο της σεξουαλικότητας!

Όπως είπε ο συγγραφέας «Εγώ κατάλαβα ότι είμαι ομοφυλόφιλος στα 21 μου και σκέφτομαι πως δεν το είχα καταλάβει όταν ήμουν 15 – 16 ετών. Σε λίγα χρόνια ένας αλγόριθμος της Microsoft, της Amazon ή της κυβέρνησης θα μπορεί να το γνωρίζει από τα 12 – 13 μας»!

Ακόμα και το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο, τη φυσική έλξη για το διαφορετικό φύλο που γεννιέται έμφυτη στον άνθρωπο, θέλουν να την αποδομήσουν μετατρέποντας την σε… αλγόριθμο, σα να μην είναι ικανός ο άνθρωπος να αναπτύξει τη σεξουαλικότητα του, άλλα να πρέπει να τη διδαχθεί από… ρομπότ!

Ανυποψίαστα και αθώα παιδάκια στην παιδική ηλικία και στην προεφηβεία, να μπαίνουν αναγκαστικά στη γραμμή «παραγωγής» σκλάβων του πανσεξουαλισμού, να τους φυτεύεται με το ζόρι η αμφιβολία και να μπαίνουν σε τεχνητό δίλλημα για το αν είναι… ομοφυλόφιλοι!

Πραγματικά, μέχρι που μπορεί να φτάσει η διαστροφή αυτών που ορίζουν τη μοίρα αυτού του πλανήτη;

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Y.N.Harari στον A. Παπαχελά: «Η πανδημία έκανε τον κόσμο ψηφιακό – Η παρακολούθηση των ανθρώπων πρέπει να φτάσει κάτω από το δέρμα τους»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Ορφανίδης

Ο Αλέξανδρος Ορφανίδης αρθρογραφεί στο Sportime.GR από τα τέλη του 2021, επισημαίνοντας με τα άρθρα του, τα δεινά της ελληνικής κοινωνίας.