ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Στέφανος Χίος

Οι συνδυασμοί για τις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν έχουν οριστικοποιηθεί για τον Δήμο Σπάρτης, ωστόσο τα ονόματα που θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών για την ανάδειξη της επόμενης δημοτικής αρχής αυξάνονται διαρκώς. Πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου» γράφουν για την πρόθεση του Λάκωνα δημοσιογράφου, Στέφανου Χίου, να ηγηθεί δημοτικής παράταξης στη Σπάρτη! «Πρέπει να μπει ένα...
Υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Στέφανος Χίος

Οι συνδυασμοί για τις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν έχουν οριστικοποιηθεί για τον Δήμο Σπάρτης, ωστόσο τα ονόματα που θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών για την ανάδειξη της επόμενης δημοτικής αρχής αυξάνονται διαρκώς.

Πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου» γράφουν για την πρόθεση του Λάκωνα δημοσιογράφου, Στέφανου Χίου, να ηγηθεί δημοτικής παράταξης στη Σπάρτη!

«Πρέπει να μπει ένα τέλος στη στασιμότητα των μπολσεβίκων δημάρχων. Η Σπάρτη αξίζει πολύ καλύτερα, χρειάζεται μια διαφορετική διαχείριση από δραστήρια αυτοδιοικητικά στελέχη…», είπε στην εφημερίδα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Στέφανος Χίος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.