ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζαχαράκη: «Εξετάζουμε μείωση της ύλης και μεταφορά πανελληνίων»

Στον ΑΝΤ1 μίλησε η Υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, η οποία αναφέρθηκε στη σχολική χρονιά και στις πανελλαδικές εξετάσεις. Σύμφωνα με τα όσα τόνισε, αυτή τη στιγμή εξετάζεται το ενδεχόμενο της μείωσης της ύλης και της μεταφοράς των εξετάσεων σε ημερομηνία, όχι πολύ μακρινή από αυτή που έχει οριστεί. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Θετικός στον ιό ο...
Ζαχαράκη: «Εξετάζουμε μείωση της ύλης και μεταφορά πανελληνίων»

Στον ΑΝΤ1 μίλησε η Υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, η οποία αναφέρθηκε στη σχολική χρονιά και στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τα όσα τόνισε, αυτή τη στιγμή εξετάζεται το ενδεχόμενο της μείωσης της ύλης και της μεταφοράς των εξετάσεων σε ημερομηνία, όχι πολύ μακρινή από αυτή που έχει οριστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Θετικός στον ιό ο ιδιοκτήτης των Νικς

Ακόμα τόνισε ότι μέχρι τώρα η απόφαση είναι να επιστρέψουν οι μαθητές κανονικά στα σχολεία στις 26 Απριλίου, ωστόσο ακόμα αναμένονται και οι αποφάσεις των ειδικών.

Πάντως αυτή τη στιγμή, μεγαλύτερο βάρος πέφτει σε εκείνους της τρίτης λυκείου, οι οποίοι έχουν και την πιο δύσκολη και απαιτητική χρονιά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ζαχαράκη: «Εξετάζουμε μείωση της ύλης και μεταφορά πανελληνίων»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.