ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζαχάρω – Οικογενειακή τραγωδία: Ο πατέρας πυροβόλησε τον γιο του στο πρόσωπο (vid)

Μία οικογενειακή τραγωδία χθες το βράδυ στη Ζαχάρω όπου ηλικιωμένος πατέρας σκότωσε τον γιο του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε. Οικογενειακή τραγωδία στη Ζαχάρω Ηλείας το βράδυ της Δευτέρας όταν ένας πατέρας, ηλικίας 86 ετών, πυροβόλησε και σκότωσε τον 45χρονο γιο του και στη συνέχεια αυτοπυρπολήθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες διαπληκτίζονταν συχνά, καθημερινά, τα...
Ζαχάρω – Οικογενειακή τραγωδία: Ο πατέρας πυροβόλησε τον γιο του στο πρόσωπο (vid)

Μία οικογενειακή τραγωδία χθες το βράδυ στη Ζαχάρω όπου ηλικιωμένος πατέρας σκότωσε τον γιο του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Οικογενειακή τραγωδία στη Ζαχάρω Ηλείας το βράδυ της Δευτέρας όταν ένας πατέρας, ηλικίας 86 ετών, πυροβόλησε και σκότωσε τον 45χρονο γιο του και στη συνέχεια αυτοπυρπολήθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες διαπληκτίζονταν συχνά, καθημερινά, τα τελευταία χρόνια, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν ένα σημείωμα.

Ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός έμενε μόνος του στο πατρικό του σπίτι στη Μηλέα. Με τη σύζυγό του, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από χρόνια, είχαν αποκτήσει εννέα παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαραθώνας: Θρίλερ με πτώμα μέσα σε θερμοκήπιο

Ο μικρότερος γιος του είχε κατέβει, λόγω κορονοϊού, το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Ζαχάρως και έμενε είτε με τον πατέρα στο χωριό είτε στον Πύργο.

Τη Δευτέρα είχε κανονίσει να βρεθεί στον Πύργο με τα αδέρφια του, προκειμένου να φάνε όλοι μαζί. Προτού κατέβει στον Πύργο όμως, αποφάσισε να συναντήσει για λίγο τον πατέρα του. Εκείνος πήρε το κυνηγητικό όπλο του και τον πυροβόλησε στο πρόσωπο.

Η Αστυνομία τώρα ερευνά το τι έχει συμβεί με αυτή την υπόθεση.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ζαχάρω – Οικογενειακή τραγωδία: Ο πατέρας πυροβόλησε τον γιο του στο πρόσωπο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.