ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζάκυνθος: Ντρέπεται και η ντροπή! Τέτοιοι άνθρωποι κυκλοφορούν ανάμεσά μας

Ζάκυνθος: Δυο λόγια για το περιστατικό με τον 75χρονο και την κακοποίηση του σκύλου
Ζάκυνθος: Ντρέπεται και η ντροπή! Τέτοιοι άνθρωποι κυκλοφορούν ανάμεσά μας

Ζάκυνθος: Πόσο σκοτάδι μπορεί να σκεπάσει την ανθρώπινη ψυχή; Πόσο διαβολικός μπορεί να καταντήσει ο ανθρώπινος νους;

Την απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα προσέφερε η πράξη του 75χρονου στη Ζάκυνθο, ο οποίος έσυρε με το αμάξι του έναν σκύλο δεμένο με σύρμα στον κοτσαδόρο του.

Όσο γράφονται αυτές οι λέξεις, τόσο μεγαλύτερη η οργή για τον συγκεκριμένο άνθρωπο και τόσο μεγαλύτερη η θλίψη για το πόσα άρρωστα μυαλά κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

Πραγματικά ντρέπεται και η ντροπή με τέτοιες πράξεις. Κινήσεις επιβολής σε ένα αδύναμο πλάσμα, το οποίο από τη δημιουργία του μέχρι σήμερα, υπάρχει για να είναι ο πιστός μας φίλος, συνοδοιπόρος και προστάτης.

Κι όμως, μερικοί δεν το βλέπουν αυτό και βγάζουν τα βίτσια, τα κόμπλεξ και τη νοσηρή τους νοοτροπία πάνω τους.

Market Pass: Παρατείνεται μέχρι τέλους του έτους το μέτρο – Αυξάνονται οι δικαιούχοι;

Ζάκυνθος: Σαν τον 75χρονο υπάρχουν (δυστυχώς) πολλοί

Άτομα σαν και τον 75χρονο ζουν ανάμεσά μας. Μακιγιαρισμένοι, παίρνουν απόσταση από τέτοια γεγονότα, ενώ κάλλιστα μπορούν να ενεργήσουν με τον ίδιο τρόπο.

Αρχικά είναι λες και πέφτουν από τα σύννεφα, ενώ στην πραγματικότητα θέλουν να φερθούν ή έχουν ήδη φερθεί μ’αυτόν τον τρόπο σε σκυλιά, γάτες και άλλα ζωάκια.

Το μόνο ευχάριστο στην όλη ιστορία είναι ότι στον κόσμο των social media, τα πάντα μαθαίνονται. Ουδέν κρυπτόν υπό τα social. Υπήρξαν αντανακλαστικά και ευτυχώς η δικαιοσύνη μαζί με τη φιλοζωϊκή, τον Ζακυνθινό Όμιλο Μέριμνας Ζώων, επενέβησαν.

Ν’αγιάσει το χέρι του ανθρώπου που τράβηξε το βίντεο κι έτσι βρέθηκε αυτός ο υπάνθρωπος. Διότι αποτελεί ύβρι για το ανθρώπινο γένος η ύπαρξη και μόνο τέτοιου χαρακτήρα.

Συγχωρείστε την συναισθηματική φόρτιση, αλλά κάθε άνθρωπος που έχει αγαπήσει το κατοικίδιό του, τα αδέσποτα και γενικά ΣΕΒΕΤΑΙ το ζωϊκό βασίλειο, μπορεί να καταλάβει την οργή μας.

Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι δυνατόν να μένουν ατιμώρητες και οι υπαίτιοι να τη γλιτώνουν με 30 χιλιάδες πρόστιμο. Νομοθέτες δεν είμαστε, αλλά το χρηματικό πρόστιμο αποτελεί κωμικοτραγική ποινή.

Ουδεμία πιθανότητα συμμόρφωση απέναντι στη νοητική αναπηρία και αρρώστια του βασανισμού έμψυχων όντων. Ας προχωρήσει η Πολιτεία ΑΜΕΣΑ σε αυστηροποίηση του νόμου κατά των συγκεκριμένων δολοφόνων ή εν δυνάμει δολοφόνων αθώων ψυχών.

Διαβάστε επίσης: Λάρισα: Δύο τρένα στην ίδια γραμμή με αντίθετη φορά – Λήξη συναγερμού

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ζάκυνθος: Ντρέπεται και η ντροπή! Τέτοιοι άνθρωποι κυκλοφορούν ανάμεσά μας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.