ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζάκυνθος: Θρίλερ με τουρίστρια που βρέθηκε απαγχονισμένη

Ζάκυνθος: Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το imerazante.gr τουρίστρια από την Τσεχία βρέθηκε απαγχονισμένη στο βράδυ της Τρίτης (7/7) στην περιοχή Κερί. Ζάκυνθος: Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ η γυναίκα έβαλε τέλος στη ζωή της, ωστόσο θα διεξαχθεί ιατροδικαστική εξέταση για να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια αυτής της απονενοημένης κίνησης. Το zante.report σημειώνει πως πρόκειται...
Ζάκυνθος: Θρίλερ με τουρίστρια που βρέθηκε απαγχονισμένη

Ζάκυνθος: Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το imerazante.gr τουρίστρια από την Τσεχία βρέθηκε απαγχονισμένη στο βράδυ της Τρίτης (7/7) στην περιοχή Κερί.

Ζάκυνθος: Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ η γυναίκα έβαλε τέλος στη ζωή της, ωστόσο θα διεξαχθεί ιατροδικαστική εξέταση για να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια αυτής της απονενοημένης κίνησης.

Το zante.report σημειώνει πως πρόκειται για μία 45χρονη γυναίκα, η οποία είχε επισκεφτεί μόνη της την Ελλάδα. Σοκαριστικός είναι ο τρόπος με τον οποίο έβαλε τέλος στη ζωή της, καθώς απαγχονίστηκε με ένα σχοινί το οποίο είχε δέσει στο πόμολο της πόρτας της τουαλέτας του δωματίου της.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται πως έως τώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες ότι η τουρίστρια άφησε κάποιο σημείωμα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ζάκυνθος: Θρίλερ με τουρίστρια που βρέθηκε απαγχονισμένη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.