ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζάκυνθος: Προσωρινά κρατούμενος ο 26χρονος που σκότωσε τον πατέρα του

Προσωρινά κρατούμενο έκριναν ανακριτής και εισαγγελέας τον 26χρονο φερόμενο ως δράστη, της δολοφονίας του 70χρονου συνταξιούχου ταχυδρόμου, πατέρα του στη Ζάκυνθο καθώς κακοποιούσε εκείνον και τα αδέρφια του. Στις 11 το πρωί ξεκίνησε η απολογία του 26χρονου στη Ζάκυνθο η οποία διήρκεσε περίπου έξι ώρες. Πριν ξεκινήσει ωστόσο η απολογία του ενώπιον του ανακριτή Ζακύνθου,...
Ζάκυνθος: Προσωρινά κρατούμενος ο 26χρονος που σκότωσε τον πατέρα του

Προσωρινά κρατούμενο έκριναν ανακριτής και εισαγγελέας τον 26χρονο φερόμενο ως δράστη, της δολοφονίας του 70χρονου συνταξιούχου ταχυδρόμου, πατέρα του στη Ζάκυνθο καθώς κακοποιούσε εκείνον και τα αδέρφια του.

Στις 11 το πρωί ξεκίνησε η απολογία του 26χρονου στη Ζάκυνθο η οποία διήρκεσε περίπου έξι ώρες.

Πριν ξεκινήσει ωστόσο η απολογία του ενώπιον του ανακριτή Ζακύνθου, προηγήθηκε η εξέταση της ετεροθαλούς αδελφής του αλλά και ενός άνδρα ο οποίος είχε καταγγείλει την κακοποίηση των παιδιών στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο δικηγόρος του 26χρονου δήλωσε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στην απολογία του νεαρού πως:

«Ήταν μια συγκλονιστική από άποψη περιεχομένου απολογία», ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από τα όσα είπε ο πελάτης του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ζάκυνθος: Προσωρινά κρατούμενος ο 26χρονος που σκότωσε τον πατέρα του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.