ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζεφύρι: Δολοφονική ενέδρα κατά αστυνομικών με τηλεφώνημα παγίδα

Δολοφονική ενέδρα κατά αστυνομικών, έπειτα από τηλεφώνημα παγίδα στήθηκε στο Ζεφύρι.
Ζεφύρι: Δολοφονική ενέδρα κατά αστυνομικών με τηλεφώνημα παγίδα

Μια δολοφονική επίθεση δέχθηκαν άνδρες της Αστυνομίας στο Ζεφύρι, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (28/10).

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κανάλι του Open Beyond, άγνωστοι έστησαν μια παγίδα στους αστυνομικούς προκειμένου να τους επιτεθούν.

Τηλεφωνώντας στο κέντρο της Άμεσης Δράσης της ΕΛ.ΑΣ, μετέφεραν πως δύο κάδοι της περιοχής έχουν πιάσει φωτιά και πως θα έπρεπε να μεταβεί άμεσα η Αστυνομία στο σημείο.

Έτσι και έγινε, με δύο περιπολικά να καταφτάνουν προκειμένου να ελέγξουν την κατάσταση, όμως εκεί δόθηκε η ευκαιρία σε μια ομάδα αγνώστων να τους επιτεθεί.

Οι αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση με καδρόνια αλλά και πέτρες, χωρίς όμως να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, με την Αστυνομία να ελέγχει το περιστατικό.

Μάλιστα, μετά την φονική αυτή ενέδρα, οι αστυνομικοί ανέφεραν στους ανωτέρους τους, πως στη περιοχή δεν ξέσπασε καμία φωτιά σε κάδους.

Δείτε το χαρακτηριστικό ρεπορτάζ του Open για την δολοφονική ενέδρα στο Ζεφύρι:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ζεφύρι: Δολοφονική ενέδρα κατά αστυνομικών με τηλεφώνημα παγίδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.