ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζέρβας για λουκέτο στην παραλία: «Είναι πόλεμος»

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας μίλησε στον ΣΚΑΪ για την απόφασή του να μπει «λουκέτο» στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης από σήμερα Τρίτη (31/3). Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 2 μετά το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ και Σαββατοκύριακα, από τις 8 το πρωί έως τις 12 τα μεσάνυχτα....
Ζέρβας για λουκέτο στην παραλία: «Είναι πόλεμος»

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας μίλησε στον ΣΚΑΪ για την απόφασή του να μπει «λουκέτο» στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης από σήμερα Τρίτη (31/3).

Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 2 μετά το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ και Σαββατοκύριακα, από τις 8 το πρωί έως τις 12 τα μεσάνυχτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Μενεγάκη : Αυτή είναι η «χειρότερη» φωτογραφία της στο Instagram

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης μίλησε για οδυνηρή απόφαση, τονίζοντας ότι υπό κανονικές συνθήκες είναι κατά των περιοριστικών μέτρων και της τιμωρίας. Ξεκαθάρισε όμως για την πανδημία ότι «είναι πόλεμος διαδικασία που ο καθενός πρέπει να αυτοπεριοριστεί», επομένως στην παραλία θα μπουν κιγκλιδώματα και θα επιβάλλονται τα προβλεπόμενα πρόστιμα ύψους 150 ευρώ.

«Ελπίζω να μην αργήσαμε, αλλά η ιδέα ότι θα είχαμε καλοκαιρία με χιλιάδες κόσμο μας έκανε να πάρουμε τα περιοριστικά μέτρα… Μια μειοψηφία μπορεί να κάνει τη ζημιά», τόνισε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Κάλεσε τους δημότες της συμπρωτεύουσας, αλλά και όλους τους Έλληνες «να πειθαρχήσουμε μέχρι να έχουμε και το τελευταίο κρούσμα για να απολαμβάνουμε κάθε ομορφιά της πόλης και της χώρας μας». «Ως τότε μένουμε σπίτι» συμπλήρωσε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ζέρβας για λουκέτο στην παραλία: «Είναι πόλεμος»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.