ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζέστη: Πού έρχονται 32αρια την Τετάρτη

Την… ανηφόρα παίρνει σιγά σιγά ο υδράργυρος, ξεπερνώντας σε πολλά σημεία της χώρας τους 30 βαθμούς Κελσίου.  Έτσι, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός αύριο με πρόσκαιρες νεφώσεις να αναπτύσσονται από τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά. Από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στην Μακεδονία και έως 29 σε Ιόνιο, Ήπειρο, Στερεά και Πελοπόννησο....
Ζέστη: Πού έρχονται 32αρια την Τετάρτη

Την… ανηφόρα παίρνει σιγά σιγά ο υδράργυρος, ξεπερνώντας σε πολλά σημεία της χώρας τους 30 βαθμούς Κελσίου. 

Έτσι, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός αύριο με πρόσκαιρες νεφώσεις να αναπτύσσονται από τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στην Μακεδονία και έως 29 σε Ιόνιο, Ήπειρο, Στερεά και Πελοπόννησο.

Στους 32 βαθμούς η θερμοκρασία στην Θεσσαλία, στους 31 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασιά στην Αττική και στους 29 στην Θεσσαλονίκη, όπου μπορεί να σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ζέστη: Πού έρχονται 32αρια την Τετάρτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.