ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ζηνοβία»: Στο ψυγείο η χώρα – Έρχονται χιόνια στην Αττική! (vid)

Στο… ψυγείο για τα επόμενα 24ωρα θα μπει η χώρα, καθώς το πολικό κύμα αέρα που θα φέρει η Ζηνοβία, θα ρίξει το θερμόμετρο ακόμη και 10 βαθμούς Κελσίου. Τα πρώτα χιόνια σε περιοχές της Αττικής με χαμηλό υψόμετρο είναι πιθανό να φέρει η επερχόμενη κακοκαιρία «Ζηνοβία» έως την Κυριακή (29/12).  Πολύ ψυχρές αέριες μάζες αρκτικής προέλευσης θα κινηθούν...
«Ζηνοβία»: Στο ψυγείο η χώρα – Έρχονται χιόνια στην Αττική! (vid)

Στο… ψυγείο για τα επόμενα 24ωρα θα μπει η χώρα, καθώς το πολικό κύμα αέρα που θα φέρει η Ζηνοβία, θα ρίξει το θερμόμετρο ακόμη και 10 βαθμούς Κελσίου.

Τα πρώτα χιόνια σε περιοχές της Αττικής με χαμηλό υψόμετρο είναι πιθανό να φέρει η επερχόμενη κακοκαιρία «Ζηνοβία» έως την Κυριακή (29/12). 

Πολύ ψυχρές αέριες μάζες αρκτικής προέλευσης θα κινηθούν προς τη χώρα μας από τις βραδινές ώρες της Παρασκευής, προκαλώντας σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και κακοκαιρία με αμιγώς χειμερινά χαρακτηριστικά το τριήμερο Σάββατο 28/12 – Δευτέρα 30/12.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Καιρός 27/12: Βροχές και χιονοπτώσεις

Ενδεχομένως χιόνια θα πέσουν επίσης σε περιοχές της Αττικής και της Βορειοανατολικής Πελοποννήσου με χαμηλό υψόμετρο, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Άλλωστε έπεσαν τα πρώτα χιόνια στην Πάρνηθα.

Παράλληλα, στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο θα επικρατήσουν τοπικά πολύ θυελλώδεις άνεμοι βορείων διευθύνσεων.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ζηνοβία»: Στο ψυγείο η χώρα – Έρχονται χιόνια στην Αττική! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.