ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ζήσε Αθλητικά» με Ντενίζ Δημάκη στο Χαϊδάρι, σε Ηλεία και Χανιά την επόμενη εβδομάδα

Ολοκληρώθηκε, με μεγάλη επιτυχία, η τηλεπίσκεψη «Ζήσε Αθλητικά» και με την 2η βάρδια λειτουργίας στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου, στο πλαίσιο της νέας δράσης του καινοτόμου προγράμματος του Υφυπουργείου Αθλητισμού. Η ατζέντα του «Ζήσε Αθλητικά» για την επόμενη εβδομάδα περιλαμβάνει τέσσερις νέες τηλεπισκέψεις, δύο εκ των οποίων θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Σχολείο Σκουροχωρίου Ηλείας, μία...
«Ζήσε Αθλητικά» με Ντενίζ Δημάκη στο Χαϊδάρι, σε Ηλεία και  Χανιά την επόμενη εβδομάδα

Ολοκληρώθηκε, με μεγάλη επιτυχία, η τηλεπίσκεψη «Ζήσε Αθλητικά» και με την 2η βάρδια λειτουργίας στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου, στο πλαίσιο της νέας δράσης του καινοτόμου προγράμματος του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Η ατζέντα του «Ζήσε Αθλητικά» για την επόμενη εβδομάδα περιλαμβάνει τέσσερις νέες τηλεπισκέψεις, δύο εκ των οποίων θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Σχολείο Σκουροχωρίου Ηλείας, μία στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης και μία στο 19ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων.

Προσαρμοσμένο, λοιπόν, στις οδηγίες των επιστημόνων και στα υγειονομικά πρωτόκολλα, που δεν επιτρέπουν αυτοπρόσωπες επισκέψεις στα σχολεία, το «Ζήσε Αθλητικά» συνεχίζει δυναμικά και με ασφάλεια, πραγματοποιώντας τηλεδιασκέψεις με τους μαθητές!

Η νέα πρωτοβουλία του προγράμματος αφορά συζητήσεις Ολυμπιονικών και Πρωταθλητών μας με μαθητές δημοτικών σχολείων, διάρκειας μίας διδακτικής ώρας οι οποίες πραγματοποιούνται μέσω της γνώριμης για τα σχολεία πλατφόρμας Cisco Webex Meetings

Τη σημερινή τηλεπίσκεψη, στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου, συνέχεια εκείνης της περασμένης Τρίτης με τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη, πραγματοποίησε η Ντενίζ Δημάκη, συμμετέχουσα στο αγώνισμα του τριάθλου στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο.

Η Ντενίζ Δημάκη εξιστόρησε, στα 130 παιδιά που παρευρίσκονταν σήμερα στο σχολείο, την πολυετή καριέρα της και αναφέρθηκε στον μόχθο που απαιτείται καθώς και στα οφέλη που αποκομίζεις μέσω του Αθλητισμού. Παράλληλα, τόνισε τα Ολυμπιακά Ιδεώδη και το Αθλητικό Ήθος, ως πρότυπα της καθημερινής ζωής

Οι μικροί μαθητές έθεσαν πληθώρα ερωτήσεων αναφορικά με το τρίαθλο και την εμπειρία από την συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Ζήσε Αθλητικά», με την αθρόα συμμετοχή Ολυμπιονικών, Πρωταθλητών, αθλητικών φορέων, της τοπικής αυτοδιοίκησης κλπ, στοχεύει στο να φέρει την κοινωνία και ειδικότερα τη νέα γενιά ακόμα πιο κοντά στις αξίες του αθλητισμού.

Το «Ζήσε Αθλητικά» στη διάρκεια της δίμηνης και πλέον «καραντίνας» προσάρμοσε τις δράσεις του διαδικτυακά με βιντεομηνύματα για την τήρηση των κανόνων υγιεινής, την αναγκαιότητα να μείνουμε ασφαλείς στο σπίτι, με χρήσιμες ασκήσεις γυμναστικής για όλη την οικογένεια, με διατροφικές συμβουλές και οδηγίες για ασφαλές κολύμπι σε θάλασσες και πισίνες, οργάνωσε αιμοδοσίες μαζί με το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλα τα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα της χώρας, πραγματοποίησε μαραθώνιο δημοπρασιών με αθλητικά ενθυμήματα από μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού κ.ά.

Τις δραστηριότητες του «Ζήσε Αθλητικά» μπορείτε να τις παρακολουθείτε διαμέσω του καναλιού (https://www.youtube.com/channel/UC75zIXb1UKHGaVAVytQK8uQ/videos), αλλά και των λογαριασμών του στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/Ζήσε-Αθλητικά-101030408185517/?epa=SEARCH_BOX

Twitter: https://twitter.com/ziseathlitika

Instagram: https://www.instagram.com/ziseathlitika/

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ζήσε Αθλητικά» με Ντενίζ Δημάκη στο Χαϊδάρι, σε Ηλεία και Χανιά την επόμενη εβδομάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.