ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζίτσα Ιωαννίνων: Νεκρά γουρούνια έξω από σπίτια – Έξαλλοι οι κάτοικοι

Έξαλλοι είναι οι κάτοικοι που ζουν στη Ζίτσα Ιωαννίνων, καθώς κάποιος αφήνει νεκρά γουρούνια έξω από τα σπίτια τους.
Ζίτσα Ιωαννίνων: Νεκρά γουρούνια έξω από σπίτια – Έξαλλοι οι κάτοικοι

Έξαλλοι είναι οι κάτοικοι που ζουν στη Ζίτσα Ιωαννίνων, καθώς κάποιος αφήνει νεκρά γουρούνια έξω από τα σπίτια τους.

Ένα πολύ περίεργο περιστατικό λαμβάνει χώρα τις τελευταία ημέρες στη Ζίτσα Ιωαννίνων, καθώς κάποιος ασυνείδητος αφήνει νεκρά γουρούνια έξω από σπίτια.

Οι κάτοικοι από το χωρίο που βρίσκεται στα Ιωάννινα είναι έξαλλοι, όπως άλλωστε είναι λογικό, καταγγέλλοντας το συγκεκριμένο γεγονός και ζητώντας την άμεση απομάκρυνση των γουρουνιών.

Τα ζώα που πιθανότατα είναι οικόσιτα εγκαταλείπονται στον επαρχιακό δρόμο που συνδέει τη Λευκοθέα με το Κοκκινόχωμα σε απόσταση 200 περίπου μέτρων από οικίες της περιοχής .

Οι κάτοικοι που όπως είναι φυσικό ανησυχούν για την υγεία τους έχουν έρθει αντιμέτωποι με το ίδιο πρόβλημα και στο παρελθόν και συγκεκριμένα τον περασμένο Γενάρη και Φλεβάρη .Για την περισυλλογή των νεκρών ζώων τότε είχε μεριμνήσει η Κτηνιατρική Υπηρεσία απομακρύνοντάς τα από την περιοχή.

Τώρα όμως τα ζώα βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσβατο σημείο (γκρεμό)με τους κατοίκους να απαιτούν να δοθεί άμεση λύση σε αυτό το σοβαρό ζήτημα που απειλεί τόσο το περιβάλλον όσο και τη δημόσια υγεία ,ζητώντας την άμεση κινητοποίηση των αρμόδιων Αρχών για την απομάκρυνσή τους.

Πηγή: epirus-tv-news.gr

Πάτρα: Καταζητείται ο άντρας που δηλητηριάζει σκυλιά

Κυψέλη: Εικόνες ντροπής μετά το πάρτι με χιλιάδες νέους (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ζίτσα Ιωαννίνων: Νεκρά γουρούνια έξω από σπίτια – Έξαλλοι οι κάτοικοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.