ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζωγράφου: Νέα διακοπή ρεύματος – Τι κατήγγειλε κάτοικος της περιοχής

Ζωγράφου: Στο σκότος βυθίστηκαν πολλά σπίτια τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (27/3). Περίπου στις 00:45 έγινε διακοπή ρεύματος, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να… επιστρατεύσουν κεριά, κινητά τηλέφωνα, φακούς κτλ. «Μπορεί τα δημοτικά τέλη να είναι πολύ ακριβά για το μέσο νοικοκυριό, αλλά ο δημότης δεν απολαμβάνει βασικές υπηρεσίες. Ενδεικτικά, αναγκάζεται να παραπονιέται κάθε τόσο...
Ζωγράφου: Νέα διακοπή ρεύματος – Τι κατήγγειλε κάτοικος της περιοχής

Ζωγράφου: Στο σκότος βυθίστηκαν πολλά σπίτια τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (27/3).

Περίπου στις 00:45 έγινε διακοπή ρεύματος, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να… επιστρατεύσουν κεριά, κινητά τηλέφωνα, φακούς κτλ.

«Μπορεί τα δημοτικά τέλη να είναι πολύ ακριβά για το μέσο νοικοκυριό, αλλά ο δημότης δεν απολαμβάνει βασικές υπηρεσίες. Ενδεικτικά, αναγκάζεται να παραπονιέται κάθε τόσο στον Δήμο για τον οδικό φωτισμό της γειτονιάς του, που αφορά όχι μόνο την ποιότητα ζωής, αλλά κυρίως την ασφάλειά του.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που σας έστειλα, στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου – μιλάμε για κεντρικότατη οδό – έχει πέσει σκοτάδι. Ούτε να οδηγήσουμε δεν μπορούμε.

Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτή η οδός. Αλλού υπάρχει ημίφως και αλλού πίσσα σκοτάδι. Αν οι δημότες αναγκάζονται να επωμίζονται μόνοι τους το κόστος φωτισμού της γειτονιάς τους, ποιος λόγος υπάρχει να πληρώνουν δημοτικά τέλη, τα οποία ακριβώς είναι ανταποδοτικά για καθαριότητα και δημοτικό φωτισμό; Θα μου πείτε έρχεται και το Πάσχα και η Ανάσταση. Ίσως τότε δούμε το φως το αληθινό!»

Αυτά κατήγγειλε δημότης στην ιστοσελίδα zografounews.gr για αντίστοιχα προβλήματα που συνέβησαν τις τελευταίες ώρες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ζωγράφου: Νέα διακοπή ρεύματος – Τι κατήγγειλε κάτοικος της περιοχής», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.