ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζωνιανά: Νέα αιματηρή συμπλοκή οικογενειών – Τραυματίες δύο αδέλφια!

Συνεπλάκησαν δύο μέλη γνωστών οικογενειών
Ζωνιανά: Νέα αιματηρή συμπλοκή οικογενειών – Τραυματίες δύο αδέλφια!

Ένας 57χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρα στη λεκάνη, ενώ ο δεύτερος φέρει τραύματα πιθανότατα από ξυλοδαρμό στο κεφάλι

Βγήκαν ξανά τα όπλα στα Ζωνιανά σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές του νησιού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν στις 8.30 περίπου το βράδυ όταν –κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες– δύο μέλη γνωστών οικογενειών ενεπλάκησαν μεταξύ τους.Μάλιστα, δεν άργησαν να βγουν και τα… όπλα με μία σφαίρα να βρίσκει τον 57χρονο στη λεκάνη ενώ ο δεύτερος έφερε τραύματα, πιθανότατα από ξυλοδαρμό στο κεφάλι.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τους τραυματίες και τους μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων.

Ο 57χρονος άνδρας που έχει τραυματιστεί από σφαίρα στη λεκάνη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί αφού του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες τον υπέβαλαν σε αξονική τομογραφία προκειμένου να δουν αν η σφαίρα έχει επηρεάσει ζωτικά όργανα.

Οι αρχές ερευνούν το περιστατικά προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια της αιματηρής συμπλοκής.

Συγγενείς και φίλοι του 57χρονου Λ.Π. από τα Ζωνιανά έχουν μαζευτεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου αμέσως μετά την διακομιδή του τραυματία.

Όπως σημειώνει το creta24.gr  τα πνεύματα είναι ήρεμα και σε αυτό έχει συντελέσει το γεγονός πως η ζωή του 57χρονου δεν διατρέχει κίνδυνο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ζωνιανά: Νέα αιματηρή συμπλοκή οικογενειών – Τραυματίες δύο αδέλφια!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.