ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζουράρις για φονικές πυρκαγιές: «Πολιτική ευθύνη έχει και ο λαός» (vid)

«Εγώ δεν θα παραιτούμουν ΑΝ...»
Ζουράρις για φονικές πυρκαγιές: «Πολιτική ευθύνη έχει και ο λαός» (vid)

Την άποψη πως και ο λαός φέρει πολιτική ευθύνη για τις πυρκαγιές εξέφρασε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Κώστας Ζουράρις, ενώ χαρακτήρισε λάθος την αντίληψη της αντιπολίτευσης που ζητά ευθύνες.

Ο Κώστας Ζουράρις δεν παρέλειψε να αναφέρει δε, πως ούτε και εκείνος θα παραιτούνταν αν θεωρούσε ότι είχε κάνει σωστά το καθήκον του κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:

«Εγώ δεν θα παραιτούμουν, αν είχα κάνει σωστά το καθήκον μου κάτω υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες».

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, μιλώντας FOCUS FM της Θεσσαλονίκης, ανέφερε ακόμα πως:

«Όταν οι εμπειρογνώμονες μας δώσουν ένα πόρισμα, τότε πρέπει να τεθεί το θέμα της συγκεκριμένης πολιτικής ευθύνης των πολιτικών αξιωματούχων» και συνέχισε λέγοντας:

«Είναι λάθος η αντίληψη της αντιπολίτευσης, που ζητά ευθύνες» ενώ υποστήριξε πως:

«Πολιτική ευθύνη έχει και ο λαός, ως πολιτειακός παράγων. Πολιτική ευθύνη έχουμε και εμείς που πιέζαμε λόγω ανέχειας, φτώχειας να αποκτήσουμε ένα κεραμίδι που δεν ήταν εντελώς κανονικά , το οποίο το χτίζαμε πάνω στους χειμάρρους. Το ελληνικό κράτος ήταν πάντοτε πιο αδύνατο από τον λαό σε αυτά τα θέματα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ζουράρις για φονικές πυρκαγιές: «Πολιτική ευθύνη έχει και ο λαός» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.