Κορονοϊός: Έσπασε την καραντίνα ο Σουηδός που εργάζεται στα Χανιά;

Κορονοϊός: Το μεγάλο ερώτημα πλέον, όσον αφορά τον 20χρονο Σουηδό που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στα Χανιά είναι αν έμεινε σε καραντίνα στην Αθήνα για το προβλεπόμενο διάστημα των 14 ημερών ή αν αγνόησε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και ταξίδεψε στην Κρήτη ως φορέας του κορονοϊού. Ο άνδρας έχει ξανανοσήσει ενώ βρισκόταν στην Αθήνα, όμως...

Κορονοϊός: Το μεγάλο ερώτημα πλέον, όσον αφορά τον 20χρονο Σουηδό που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στα Χανιά είναι αν έμεινε σε καραντίνα στην Αθήνα για το προβλεπόμενο διάστημα των 14 ημερών ή αν αγνόησε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και ταξίδεψε στην Κρήτη ως φορέας του κορονοϊού.

Ο άνδρας έχει ξανανοσήσει ενώ βρισκόταν στην Αθήνα, όμως αφέθηκε ελεύθερος από το νοσοκομείο, δεδομένου οτι δεν είχε σοβαρά συμπτώματα. Σε εξέλιξη βρίσκεται, παράλληλα, η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών του.

Όπως ενημέρωσε το zarpanews.gr από εχθές, ο νεαρός εργαζόμενος σε εταιρεία τηλεφωνικής και διαδικτυακής υποστήριξης διεκομίσθη το πρωί στο νοσοκομείο Χανίων με συμπτώματα που έχει ο κορονοϊός και του έγινε το ανάλογο τεστ, το οποίο βγήκε θετικό τις βραδινές ώρες της Τετάρτης.

Πλέον, νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στην κλινική covid-19 που δημιουργήθηκε γι’ αυτό το σκοπό στο νοσοκομείο της πόλης μας, ενώ θα υποβληθεί και σε δεύτερο τεστ.

ΠΗΓΗ: zarpanews.gr