ΚΟΣΜΟΣ

25η Μαρτίου 2021: Στα γαλανόλευκα «ντύνονται» εμβληματικά κτίρια σε όλο τον πλανήτη

Την σπουδαία επέτειο για το Ελληνικό Έθνος τιμά ολόκληρος ο πλανήτης, καθώς σημαντικά κτίρια θα «ντυθούν» στα γαλανόλευκα!
25η Μαρτίου 2021: Στα γαλανόλευκα «ντύνονται» εμβληματικά κτίρια σε όλο τον πλανήτη

25η Μαρτίου 2021: Την σπουδαία επέτειο για το Ελληνικό Έθνος τιμά ολόκληρος ο πλανήτης την Πέμπτη, καθώς σημαντικά κτίρια θα «ντυθούν» στα γαλανόλευκα!

25η Μαρτίου 2021: Με με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, εμβληματικά κτίρια και μνημεία σε ολόκληρο τον κόσμο θα «βαφτούν» σε χρώματα της Ελλάδας!

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών, Θεμιστοκλής Δεμίρης, έστειλε αίτημα προς τις χώρες του κόσμου να φωταγωγηθούν εμβληματικά κτίρια σε όλο τον κόσμο με την ελληνική σημαία στα πλαίσια του εορτασμού των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση, «εφόσον το επιτρέπουν οι κατά τόπους συνθήκες και υπάρχει η κατάλληλη υποδομή».

Έλληνες πρεσβευτές σε κάθε γωνιά του κόσμου κινητοποιήθηκαν και επικοινώνησαν με τις τοπικές αρχές, δηλώνοντας την επιθυμία της Αθήνας να προβληθεί η, σημαντική αυτή για την Ελλάδα, επέτειος.

Από τις χώρες που ανταποκρίθηκαν αμέσως στο αίτημα και θα φωταγωγήσουν κτίρια τους, είναι η Πολωνία, ο Καναδάς, Αυστραλία, Βέλγιο, Ιρλανδία, Ρουμανία, Λετονία, Φινλανδία, το Σαν Φρανσίσκο, το Λος Άντζελες και η Βοστώνη των ΗΠΑ.

Αντιθέτως χώρες όπως η Ιταλία, Δανία, Σουηδία, Ολλανδία, Ισπανία, δεν ανταποκρίθηκαν ακόμη στο αίτημα.

25η Μαρτίου 2021: Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του MEGA

Αντιπρόεδρος Ραφήνας: «Ο Μένιος Φουρθιώτης φυλάσσεται από εννέα περιπολικά» (pics)

Γεννήθηκα 25η Μαρτίου: Όταν υψώνουμε Ελληνικές σημαίες στην Ελλάδα κάποιοι το θεωρούν… εθνικισμό

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.