Άλεκ Μπάλντγουιν: Σκότωσε κατά λάθος την διευθύντρια φωτογραφίας της νέας του ταινίας

Σοκ προκαλεί η είδηση πως ο Άλεκ Μπάλντγουιν σκότωσε κατά λάθος την διευθύντρια φωτογραφίας της νέας του ταινίας!

Πρωταγωνιστής σε μια απίστευτη τραγωδία έγινε ο διάσημος ηθοποιός, Άλεκ Μπάλντγουιν, ο οποίος κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της ταινίας Rust πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος την διευθύντρια φωτογραφίας.

Πιο συγκεκριμένα, η 42χρονη Halyna Hutchins έπεσε νεκρή από τα πυρά του ηθοποιού που σε μια σκηνή δράσης η οποία περιλάμβανε πυροβολισμούς, εκπυρσοκρότησε το όπλο, το οποίο θα έπρεπε να είναι ρέπλικα όπως συμβαίνει σε όλες τις κινηματογραφικές ταινίες και σήριαλ.  Από αυτό το σπάνιο περιστατικό, τραυματίστηκε και ο 48χρονος σκηνοθέτης του γουέστερν Joel Souza.

Αμέσως μετά τον τραυματισμό της, η άτυχη 42 χρονη  μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Αλαμπουκέρκι στο Νέο Μεξικό, όπου και γίνονται τα γυρίσματα της ταινίας, αλλά υπέκυψε στα τραύματα της.

Την ίδια στιγμή, πολλά είναι τα ερωτήματα γύρω από τον τρόπο που σημειώθηκε η τραγωδία, καθώς δεν έχει διευκρινιστεί αν ο θανάσιμος τραυμαστιμός προήλθε κατά τη διάρκεια πρόβας ή γυρισμάτων, ενώ ακόμη δεν έχει απαντηθεί αν το όπλο που χρησιμοποιούσε ο Άλεκ Μπάλντγουιν ήταν γεμάτο και με άλλες σφαίρες, εκτός από αυτήν που σκότωσε την Halyna Hutchins.