Sportime

Άλμπερτ Μπουρλά: Ο λόγος που δεν έχει κάνει ακόμη το εμβόλιο της Pfizer ο CEO της

Ο CEO της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο ακόμα δεν έχει κάτι το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Κώστας Παπαδόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Άλμπερτ Μπουρλά: Ο λόγος που δεν έχει κάνει ακόμη το εμβόλιο της Pfizer ο CEO της
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο CEO της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο ακόμα δεν έχει κάτι το εμβόλιο της εταιρείας του κατά του κορονοϊού.

Ο Άλμπερτ Μπουρλά, που είναι CEO της Pfizer, αναφέρθηκε στον λόγο που ακόμα δεν έχει κάτι το εμβόλιο κατά του κορονοϊού που βρήκε η εταιρεία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εμβόλιο Pfizer: Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων δέχεται ισχυρές πιέσεις για το εγκρίνει!

Μιλώντας στο CNN, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν το έχω κάνει ακόμη και έχουμε την επιτροπή δεοντολογίας να διαχειριστεί το ερώτημα ποιος θα το κάνει» επεσήμανε λέγοντας ότι δεν θέλει να φανεί ότι περνά τη διαχωριστική γραμμή.

Στη συνέχεια σημείωσε, σύμφωνα με τη NY Post, ότι το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων έχει συμφωνήσει πως το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, οι ηλικιωμένοι σε οίκους ευγηρίας και το προσωπικό αυτών είναι εκείνοι που θα έχουν προτεραιότητα στον εμβολιασμό.

«Δεδομένου ότι υπάρχουν πολύ αυστηροί κανόνες κατανομής τους οποίους ψήφισε η CDC, είμαστε πολύ ευαίσθητοι στο γεγονός να μην 'κόψουμε' τη σειρά και να εμβολιαστούμε εμείς πριν" είπε αν και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εμβολιαστεί πιο νωρίς αν πρόκειται έτσι να αυξήσει την πίστη στο εμβόλιο. "Οι άνθρωποι θα πειστούν ακόμη περισσότερο για την ασφάλεια του εμβολίου αν το κάνει ο CEO» όπως δήλωσε στο CNN.

Επίσης σε κατηγορίες: ExtraTime

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Παπαδόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα