Αμήχανο: Είδε την γάτα του στο κρεβάτι του γείτονα

Ένας άνδρας αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι του μέσω ίντερνετ και ο γείτονας του είδε την γάτα του να...αράζει στο κρεβάτι του! 

Ένας άνδρας αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι του μέσω ίντερνετ και ο γείτονας του είδε την γάτα του να…αράζει στο κρεβάτι του! 

Περίεργο περιστατικό; Μάλλον όχι, αν είσαι γάτα! Ο ιδιοκτήτης της…πρωταγωνίστριας είδε το κατοικίδιό του να φιγουράρει σε αγγελία του σπιτιού του γείτονά του.

Μάλλον μπερδεμένη ιστορία. Ο ιδιοκτήτης «δεν μπορούσε να αντισταθεί» όπως είπε, αναζητώντας την online καταχώριση για το σπίτι του γείτονα που. Έμεινε έκπληκτος όταν βρήκε φωτογραφίες της γάτας του να χαλαρώνει σε ένα από τα κρεβάτια του σπιτιού που ήταν προς πώληση.

Όπως αναφέρει ο…ξαφνιασμένος άντρας, ήθελε να δει φωτογραφίες σπίτι που πουλούσε ο γείτονάς του, από περιέργεια. Μπαίνοντας στη σχετική πλατφόρμα για να δει την αγγελία, είδε και την γάτα του σε ένα από τα κρεβάτια.

Ο ίδιος μοιράστηκε την εμπειρία του στα social media, κάνοντας ένα στιγμιότυπο οθόνης μίας από τις φωτογραφίες που χρησιμοποιήθηκαν για τη διαφήμιση της πώλησης. «Οι γείτονες απλώς έθεσαν το σπίτι προς πώληση. Δεν μπορούσα να αντισταθώ, ήθελα να το τσεκάρω. Αυτή εκεί πέρα είναι η γάτα μου!», έγραψε.

Στη σχετική εικόνα φαίνεται ένα μονόκλινο υπνοδωμάτιο με την γάτα απλωμένη στα μωβ κλινοσκεπάσματα που φαίνονται πολύ… άνετα.

Η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 35.000 «μου αρέσει» μέσα σε λίγες ώρες, καθώς άλλοι ιδιοκτήτες γατών και ιδιοκτήτες γάτας που έχουν υιοθετήσει μοιράστηκαν τις δικές τους παρόμοιες ιστορίες.

Περίεργα πλάσματα οι γάτες…

Έπος: Γδύθηκε για να αποδείξει ότι είναι πατριώτης (vid)

Ποιοι ήταν οι Μαύροι Δαίμονες του Βελισσαρίου