ΚΟΣΜΟΣ

Αγγλία: Αυτό είναι το πιο βρώμικο διαμέρισμα παγκοσμίως – Βρέθηκαν στοιβαγμένα πάνω 1.500 συσκευασίες πίτσας!

Στο Σαουθάμπτον της Αγγλίας εντοπίστηκε το πιο βρώμικο διαμέρισμα στον πλανήτη! - Συνεργείο αφαίρεσε πάνω 1.500 κουτιά πίτσας, αξίας 30.000 λιρών!
Αγγλία: Στο Σαουθάμπτον εντοπίστηκε το πιο βρώμικο διαμέρισμα του πλανήτη! - Συνεργείο αφαίρεσε πάνω 1.500 κουτιά πίτσας, αξίας 30.000 λιρών!

Οι Γάλλοι ξέραμε οτι δεν είναι και ο πιο καθαρός λαός διαχρονικά (γι αυτό προέκυψε η ανάγκη για κατασκευή αρωμάτων) στην Αγγλία εντοπίστηκε, όμως, το πιο βρώμικο διαμέρισμα στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Και συγκεκριμένα στο Σαουθάμπτον.

Πιο συγκεκριμένα ένας άνδρας είχε μετατρέψει το διαμέρισμα αυτό σε πραγματικό στάβλο, κατάσταση η οποία επιδεινώθηκε περαιτέρω, καθώς ο άνθρωπος αυτός δεν βγει στα δύο χρόνια του lockdown!

Το αποκρουστικό θέμα κατέγραψε ένα συνεργείο καθαρισμού το οποίο κλήθηκε να συμμαζέψει αυτό το χάος, όταν γείτονες κινητοποιήθηκαν, καθώς δεν μπορούσαν να αντέξουν άλλο τη δυσωδία που είχε κατακλύσει την περιοχή.

Ο Τζο Κόουλ, μέλος του συνεργείου, μοιράστηκε τις εικόνες από τις οποίες φαίνεται κάθε τετραγωνικό εκατοστό του διαμερίσματος να έχει καλυφθεί από σκουπίδια.

Οι ένοικος αποδείχθηκε μεγάλος λάτρης της πίτσας, καθώς αφαιρέθηκαν αμέτρητα κουτιά πίτσας, αξίας πάνω από 30.000 λίρες, καθώς κι άλλα απορρίμματα που είχαν μετατρέψει το διαμέρισμα σε σκουπιδότοπο!

Υπολογίζεται ότι από κάθε δωμάτιο συμπεριλαμβανομένου του μπάνιου και της κουζίνας πετάχτηκαν 1.500 κουτιά από πίτσες που είχαν καταναλωθεί. Η ομάδα των πέντε καθαριστών χρειάστηκε τρεις ημέρες για να πετάξει τους τόνους σκουπιδιών από το διαμέρισμα. «Δεν μπορούσαμε καν να σπρώξουμε την κεντρική πόρτα που είχε φρακάρει. Έπρεπε να στριμωχτούμε για να πετάξουμε μερικά σκουπίδια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ολόκληρο το διαμέρισμα ήταν σαν ένας μεγάλος κάδος με σκουπίδια. Θύμιζε χωματερή. Πρέπει να ήταν εθισμένος στην πίτσα. Έβαζε το ένα κουτί πάνω στο άλλο από κάθε πίτσα που έτρωγε, χτίζοντας έναν τεράστιο τοίχο», συμπλήρωσε:

Αγγλία: Δείτε παρακάτω σχετικό βίντεο

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

ΣΧΟΛΙΑ