Μία αρκετά περίεργη είδηση έρχεται από την Αγγλία, αφού φαίνεται ότι ένα πολύ γνωστός αθλητής, θα ανακοινώσει πως είναι θετικός στον ιό HIV.

Μάλιστα τονίζεται πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που έχει εκατομμύρια θαυμαστές, είναι έτοιμος να το αποκαλύψει στο κοινό, την αλήθεια.

Σύμφωνα με τη «Mirror»,  ο σκοπός του αθλητή είναι να ενημερώσει τον κόσμο και να δείξει ότι ένας άνθρωπος μπορεί να ζει φυσιολογικά με την ασθένεια αυτή.

«Ο αστέρας, έχει σκεφτεί πάρα πολύ τη συγκεκριμένη υπόθεση και στόχος του είναι να το ανακοινώσει μέσω Twitter. Θα προκαλέσει σίγουρα πολλή συζήτηση, ωστόσο είναι προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο.

Είναι σίγουρα κάτι πολύ θαρραλέο, αν σκεφτούμε τα όσα γίνονται στον αθλητισμό, αλλά σίγουρα θα φέρει αρκετή  υποστήριξη και προς τον ίδιο», αναφέρουν πηγές κοντά στο περιβάλλον του, όπως γίνεται γνωστό στην Αγγλία.

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας, με την υπόθεση να παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Η συγκεκριμένη ασθένεια όπως γνωρίζουμε, μπορεί να μεταδοθεί είτε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, είτε μέσω του αίματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα ένας αθλητής πολύ υψηλού προφίλ, που είναι θετικός στον συγκεκριμένο ιό, είναι ο πρώην μπασκετμπολίστας, Μάτζικ Τζόνσον και μάλιστα από το 1991 και δε φαίνεται ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.