Αγγλία: Τη σκότωσε ο ίδιος της ο σκύλος

Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Αγγλία, καθώς γυναίκα έχασε τη ζωή της από τον ίδιο της το σκύλο.

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 43χρονη γυναίκα στην Αγγλία, καθώς δέχτηκε μοιραία επίθεση από τον ίδιο της το σκύλο.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η mirror, η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο σπίτι της, μετά την επίθεση που δέχτηκε. Ο σκύλος ράτσας Americal Bully της επιτέθηκε και έκοψε το νήμα της ζωής της.

Το Αμερικάνικο Μπούλι προήλθε από τις δύο ακτές των ΗΠΑ και η φήμη του έχει ξεπεράσει τα όρια της Αμερικής φτάνοντας μέχρι την Ευρώπη και την Ασία. Οι ράτσες των σκύλων (bully) προέρχονται από τους Μολοσσούς της Ελλάδας που είναι γνωστοί για τα εξής χαρακτηριστικά τους: ισχυρή σωματική διάπλαση, κρεμαστά αφτιά και μικρή μουσούδα.

Το πρώτο, αυθεντικό Αμερικανικό Μπούλι εκτράφηκε για να είναι ένας ισχυρός σκύλος που θα προστατεύει τη περιουσία του, θα φυλάει τα κοπάδια των ζώων και θα βοηθάει στις καθημερινές εργασίες.

Καθώς οι διαμάχες μεταξύ των σκύλων κάθε ράτσας είναι ανησυχητικές, η ειδική εκπαίδευση σκύλου για να μην δαγκώνει και κοινωνικοποίηση από κουτάβι θα τον βοηθήσει να γίνει ένας σωστός σκύλος.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο σύντροφός της στην Αγγλία

Τα αίτια του περιστατικού διερευνώνται από τις αρχές, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται και ο 42χρονης σύντροφος της άτυχης γυναίκας. Στην προσπάθειά του να σταματήσει την επίθεση, δέχτηκε και αυτός, έχοντας τραύματα στα χέρια, στην κοιλιά και στο πρόσωπό του, τόσο σοβαρά που πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση.