ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτη αποκάλυψη: Σχέδιο εισβολής της Τουρκίας στην Ελλάδα! (video)

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε η ιστοσελίδα Nordic Monitor και έχει να κάνει με σχέδιο εισβολής εναντίον της Ελλάδας που εκπόνησαν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Τουρκίας! Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα παρουσιάζει συχνά απόρρητα έγραφα για τα σχέδια του Ταγίπ Ερντογάν. Όπως σημειώνεται στην ιστοσελίδα hellasjournal, το σχέδιο εισβολής φέρει το κωδικό όνομα του Τούρκου στρατιωτικού διοικητή...
Απίστευτη αποκάλυψη: Σχέδιο εισβολής της Τουρκίας στην Ελλάδα! (video)

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε η ιστοσελίδα Nordic Monitor και έχει να κάνει με σχέδιο εισβολής εναντίον της Ελλάδας που εκπόνησαν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Τουρκίας!

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα παρουσιάζει συχνά απόρρητα έγραφα για τα σχέδια του Ταγίπ Ερντογάν.

Όπως σημειώνεται στην ιστοσελίδα hellasjournal, το σχέδιο εισβολής φέρει το κωδικό όνομα του Τούρκου στρατιωτικού διοικητή του 11ου αιώνα που δρούσε κατά τη Βυζαντινή εποχή. Πρόκειται για τον Çaka Bey, ο οποίος -όπως ισχυρίζονται οι Τούρκοι- από το 1088 μέχρι το 1091 κατέλαβε τη Λέσβο, τη Χίο, τη Σάμος, τη Ρόδο και άλλα ελληνικά νησιά.

Σύμφωνα με μια παρουσίαση που εκπονήθηκε από το τουρκικό Γενικό Επιτελείο για επανεξέταση εσωτερικού σχεδιασμού της χώρας, η Τουρκία συνέταξε ένα σχέδιο μυστικής στρατιωτικής επιχείρησης με την ονομασία «TSK Çakabey Harekât Planlama Direktifi».

Το έγγραφο έχει ημερομηνία 13 Ιουνίου 2014, γεγονός που υποδηλώνει ότι πιθανότατα ενημερώθηκε και οριστικοποιήθηκε εκείνη την ημερομηνία μετά από έλεγχο μιας παλαιότερης έκδοσης (του σχεδίου εισβολής) και πιθανότατα εξακολουθεί να είναι ενεργό.

Τα έγγραφα ανακαλύφθηκαν σε φάκελο για μία δικαστική υπόθεση στην τουρκική πρωτεύουσα. Ο εισαγγελέας Serdar Coşkun, πιστός του Προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, φαίνεται να ξέχασε να αφαιρέσει τα διαβαθμισμένα έγγραφα προτού τα υποβάλει στο δικαστήριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ