×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Απίστευτο: Δείτε πως ήταν η έκρηξη στον Λίβανο από μέσα


    Διονύσης Αντωνέλλος

Απίστευτο: Δείτε πως ήταν η έκρηξη στον Λίβανο από μέσα. Απίστευτο βίντεο δείχνει τι έγινε δευτερόλεπτα μετά την έκρηξη στο...


Απίστευτο βίντεο δείχνει τι έγινε δευτερόλεπτα μετά την έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού, σε απόσταση δύο με τρία χλμ από το επίκεντρο της καταστροφής.

Η ένταση της έκρηξης ήταν τρομαχτική με έναν άνδρα να θάβεται κάτω από τα ερείπια ενώ μαγνητοσκοπούσε με το κινητό του τους καπνούς που προηγήθηκαν της έκρηξης, χιλιόμετρα μακριά.

Ο άνδρας βρίσκεται 2-3 χλμ μακριά από το επίκεντρο της έκρηξης, όμως φαίνεται πως είναι δίπλα, τέτοια ήταν η ένταση της καταστροφής.

Η τεράστια έκρηξη στο λιμάνι της πρωτεύουσας του Λιβάνου, της Βηρυτού, η οποία προήλθε από 2.750 τόνους αποθηκευμένου νιτρικού αμμωνίου, ισοπέδωσε μία πολύ μεγάλη περιοχή και προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 78 ανθρώπων και τον τραυματισμό χιλιάδων (πάνω από 4.000 κατά την τελευταία καταγραφή), ενώ στα συντρίμμια των κτιρίων βρίσκονται εγκλωβισμένοι και σε άγνωστη κατάσταση, πάρα πολλοί πολίτες, αλλά και μέλη του πυροσβεστικού σώματος, τα οποία είχαν σπεύσει από την πρώτη κιόλας έκρηξη.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα