Ένας αστυνομικός σκύλος επιτέθηκε σε αστυνομικό ο οποίος προσπαθούσε να συλλάβει έναν διαδηλωτή σε επεισόδιο στο Μπρίστολ της Αγγλίας!

Ένας αστυνομικός σκύλος επιτέθηκε σε αστυνομικό ο οποίος προσπαθούσε να συλλάβει έναν διαδηλωτή σε επεισόδιο στο Μπρίστολ της Αγγλίας! Ένταση επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου (27/3) στο Μπρίστολ μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών. Κάποια στιγμή ένας αστυνομικός έριξε στο έδαφος μια γυναίκα, προσπαθώντας πιθανότητα να τη συλλάβει, ή να την αποτρέψει από το να συνεχίσει τη...

Ένας αστυνομικός σκύλος επιτέθηκε σε αστυνομικό ο οποίος προσπαθούσε να συλλάβει έναν διαδηλωτή σε επεισόδιο στο Μπρίστολ της Αγγλίας!

Ένταση επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου (27/3) στο Μπρίστολ μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών. Κάποια στιγμή ένας αστυνομικός έριξε στο έδαφος μια γυναίκα, προσπαθώντας πιθανότητα να τη συλλάβει, ή να την αποτρέψει από το να συνεχίσει τη δράση της.

Στο περιστατικό ενεπλάκησαν και άλλοι αστυνομικοί με το περιστατικό να γίνεται όλο και πιο έντονο. Γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα να.. επέμβει ένας σκύλος της αστυνομίας που τους συνόδευε να πάρει την κατάσταση στα… πόδια του!

Συγκεκριμένα, ο σκύλος θεωρώντας προφανώς ότι δράστης είναι ο αστυνομικός (λόγω της έντασης του επεισοδίου) όρμησε εναντίον του, δαγκώνοντάς τον μάλιστα από πίσω!

Τότες ένα συνάδελφός του προσπάθησε να τραβήξει τον σκύλο όμως όμως η αλήθεια είναι ότι του πήρε μερικά δευτερόλεπτα καθώς το ζώο δεν έλεγε να αφήσει τον αστυνομικό!

Εν τέλει μετά και την επέμβαση του του σκύλου, η γυναίκα, διέφυγε, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.