ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο βίντεο: Καναντέρ πέφτει στα βράχια την ώρα που σβήνει φωτιά (vid)

Σοκαριστικό δυστυχήματα για ένα αεροπλάνο Καναντέρ που επιχειρούσε να σβήσει πυρκαγιά στην Ιταλία.
Σοκαριστικό δυστυχήματα για ένα αεροπλάνο Καναντέρ, το οποίο συνετρίβη, καθώς επιχειρούσε να σβήσει πυρκαγιά στην Κατάνια της Ιταλίας.

Το έργο των πυροσβεστών είναι πολύ δύσκολο και το έχουμε βιώσει από πρώτο χέρι, δυστυχώς και στην Ελλάδα καθώς κάθε καλοκαίρι καίγονται τεράστιες εκτάσεις σε διάφορα μέρη της χώρας. Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Κατάνια, ένα Καναντέρ, καθώς προσπαθούσε να σβήσει μια πυρκαγιά συνετρίβη!

Όπως θα δείτε το Καναντέρ κάνει μια «βουτιά» προκειμένου να προσεγγίσει μια δύσβατη περιοχή μιας πλαγιάς για να ρίξει νερό στη φωτιά, όμως όπως φάνηκε ο πιλότος δεν υπολόγισε σωστά.

Το αποτέλεσμα ήταν το αεροσκάφος να συντριβή μπροστά στα σοκαρισμένα μάτια των πολιτών οι οποίοι και κατέγραψαν το συμβάν σε βίντεο.

Δείτε παρακάτω

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

ΣΧΟΛΙΑ