ΚΟΣΜΟΣ

Αποκάλυψη για την Τουρκία – Απήγαγαν 80 «γκιουλενιστές» από 18 χώρες

Τι αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης
Αποκάλυψη για την Τουρκία – Απήγαγαν 80 «γκιουλενιστές» από 18 χώρες

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η αποκάλυψη του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης, πως μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας απήγαγαν περισσότερους από 80 «γκιουλενιστές» από 18 χώρες!

Αναλυτικότερα, ο Μπεκίρ Μποζντάγ σε συνέντευξη του, ανέφερε πως η ΜΙΤ θα συνεχίσει τις επιχειρήσεις – παρόμοιες με εκείνη στο Κόσοβο – όπου οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας απήγαγαν έξι Τούρκους πολίτες, οι οποίοι φέρονται να ανήκουν στο δίκτυο του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν λέγοντας χαρακτηριστικά πως η ΜΙΤ: «μάζεψε 80 μέλη της FETÖ [της οργάνωσης του Γκιουλέν] σε 18 χώρες», και πρόσθεσε πως «η μάχη με τρομοκρατικές οργανώσεις όπως η FETÖ θα συνεχιστεί».

Ο Φετουλάχ Γκιουλέν, ζει  αυτοεξόριστος στην Πενσυλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών εδώ και 19 χρόνια και αναφερόμενος στην επιχείρηση της ΜΙΤ στο Κόσοβο, τη χαρακτήρισε «αεροπειρατεία» ενώ σχολίασε:

«Βιώνουμε ταραγμένους καιρούς και μας έπληξε μια συμφορά… Πρόσφατα “αεροπειρατές’’ έκαναν αεροπειρατεία σε ανθρώπους από το Κόσοβο».

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.