ΚΟΣΜΟΣ

Αριζόνα: Πιλότοι ισχυρίζονται πως είδαν UFO κατά τη διάρκεια πτήσης (vid)

H Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας δεν έχει δώσει επίσημα απάντηση για το τι ήταν το αντικείμενο
Αριζόνα: Πιλότοι ισχυρίζονται πως είδαν UFO κατά τη διάρκεια πτήσης (vid)

Πως είδαν…UFO, ισχυρίζονται δύο πιλότοι κατά τη διάρκεια πτήσης πάνω από την έρημο της Αριζόνα, σύμφωνα με συνομιλία που δημοσίευσε η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας.

Ένας πιλότος Learjet και ένας πιλότος της American Airlines είδαν το αντικείμενο στις 24 Φεβρουαρίου και μίλησαν με τον περιφερειακό ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας στο Αλμπουκέρκι προκειμένου να διευκρινίσουν αν είχαν δει όντως…σωστά.

«Ήταν κάποιος, πάνω από εμάς και μας πέρασε πριν από 30 δευτερόλεπτα;» ακούγεται να ρωτά ο πιλότος Learjet με τον ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας να απαντά: «Αρνητικό» ενώ κάποιος ακούγεται να λέει: «Ένα UFO».

Λίγα λεπτά αργότερα, ο ελεγκτής της Ομοσπονδιακής Διοίκησης Αεροπορίας προειδοποίησε τον πιλότο της American Airlines να τον ειδοποιήσει αν κάτι τον προσπεράσει πάρα πολύ γρήγορα κάτι που τελικά συνέβη με το πιλότο να αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Δεν ξέρω τι ήταν, αλλά βρισκόταν τουλάχιστον δύο ή τρεις χιλιάδες πόδια πάνω από μας.»

Η American Airlines παρέπεμψε όλες τις ερωτήσεις Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας, ωστόσο δεν είναι ακόμα σαφές εάν το αντικείμενο που εντοπίστηκε από τους πιλότους ήταν όντως ένα UFO.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ