Αvengers

Μόλις λίγες πριν από την επίσημη προβολής της ταινίας Avengers με τίτλο Avengers: Endgame, ήρθε το νέο trailer!

Το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς Avengers έρχεται στις 24 Απριλίου και την Τρίτη (2/4) κυκλοφόρησε ένα νέο trailer. Απλά… κρατηθείτε!

Το «Avengers: Endgame» όπως είναι ο πλήρης τίτλος της ταινίας αναμένεται να είναι η πιο εντυπωσιακή απ’ όλες τις Marvel, που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι επιλέχθηκε να είναι και η μεγαλύτερη σε διάρκεια, η οποία ξεπερνάει για δύο λεπτά τις τρεις ώρες!

Μέχρι στιγμής έχουν βγει δύο trailer. Ένα teaser κι ένα κανονικό. Το τελευταίο έχει τον τίτλο «Special Look». Και όπως φαίνεται επιβεβαιώνει τη… φήμη του!

Τα δύο πρώτα στηρίχθηκα κυρίως στον Iron Man, δηλαδή στον Tony Stark και στην προσπάθειά του να επιστρέψει στη Γη.

Όπως φαίνεται τα κατάφερε, αφού η επανένωση των Εκδικητών –τουλάχιστον όσων έχουν απομείνει- για να αντιμετωπίσουν τον Thanos, είναι γεγονός.

Η Marvel προσέχει πάρα πολύ και δεν θέλει να δώσει spoilers που θα χαλάσουν την αγωνία των φανατικών και μη θεατών για την ταινία που έπεται.

Ωστόσο μπορούμε να δούμε για πρώτη φορά την Captain Marvel να συμμετέχει σε trailer και μάλιστα με την post credit σκηνή από τη δική της ταινία.

Η συμφιλίωση Captain America και Iron Man

Ίσως η σημαντικότερη είδηση που προκύπτει είναι ότι οι Captain America και Iron Man δίνουν τα χέρια –κυριολεκτικά- αφήνοντας πίσω τις διαφορές του παρελθόντος.

Επίσης για πρώτη φορά σε αυτά τα τρία trailer βλέπουμε και ακούμε και τον Thanos, ο οποίος ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι η εν λόγω μάχη αναμένεται να διεξαχθεί εκτός έδρας για τους ήρωες της Γης, αφού εμφανίζονται να ταξιδεύουν, προφανώς για το σπίτι του Thanos στον Τιτάνα.

Μάλιστα ο… απόλυτος κακός στο σύμπαν της Marvel, ακούγεται να λέει, προφανώς απευθυνόμενος στους Avengers, «Δεν μπορέσατε να αποδεχθεί την αποτυχίας σας. Και που σας φέρνει αυτό; Πίσω σε εμένα».

Μέχρι τις 24 Απριλίου, δείτε και απολαύστε το νέο trailer της επικής ταινίας:

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο