Μπιλ Γκέιτς

Ο Μπιλ Γκέιτς έκανε τη δική του πρόβλεψη για το τέλος του κορονοϊού, ενώ σημείωσε πως κορυφαία προτεραιότητα πρέπει να είναι η προετοιμασία για τις επόμενες πανδημίες.

Ο Μπιλ Γκέιτς έκανε τη δική του πρόβλεψη για το τέλος του κορονοϊού, ενώ σημείωσε πως κορυφαία προτεραιότητα πρέπει να είναι η προετοιμασία για τις επόμενες πανδημίες.

Ο γνωστός επιχειρηματίας Μπιλ Γκέιτς σε συνέντευξη που έδωσε έκανε τη δική του πρόβλεψη για το τέλος του κορονοϊού και τον τρόπο που αυτό θα συμβεί.

Όπως σημείωσε στο skynews, η κατάσταση θα αρχίσει τελειώνει στα τέλη του 2022, καθώς τότε θα μπορέσει όλος ο κόσμος να εμβολιαστεί.

Παράλληλα, ανέφερε πως ο κορονοϊός δεν θα πρέπει να ξεχαστεί και πως η προετοιμασία για τις μελλοντικές πανδημίες θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα.

«Υπάρχουν ακόμη κάποια ερωτήματα αναφορικά με το πόσο ευρεία θα είναι η χρήση του εμβολίου της Johnson & Johnson, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση θα επωφεληθούν κάποιες από τις πλουσιότερες χώρες, όπως οι ΗΠΑ και η Βρετανία και ακόμη και φέτος το καλοκαίρι θα ανεβάσουν σε πολύ υψηλά νούμερα τα ποσοστά των εμβολιασμένων κι έτσι θα απελευθερωθούν δόσεις εμβολίων για να φθάσουν σε ολόκληρο τον κόσμο στα τέλη του 2021 και το 2022. Και ναι μεν δεν θα έχουμε εκριζώσει τη νόσο αυτή, αλλά θα έχουμε καταφέρει να την περιορίσουμε σε πολύ μικρά νούμερα μέχρι τα τέλη του 2022», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, στάθηκε στο γεγονός πως τα όσα περνάει τώρα ο πλανήτης θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη του κόσμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες και το ανθρώπινο κόστος είναι μεγάλο και δεν θα επιτρέψει να ξεχαστεί.

Αλβανία: Τρόμος στα Τίρανα – Οδηγός εκτός ελέγχου πήγε να σκοτώσει περαστικούς! (vid)

Γενοκτονία των Αρμενίων: Νέες απειλές από Τουρκία!