Μπόρις Τζόνσον - Twitter: Από τα κορυφαία τρεντ αποτελεί το όνομα του Βρετανού Πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον, μετά την παραίτησή του.

Από τα κορυφαία τρεντ στο ελληνικό twitter αποτελεί το όνομα του Βρετανού Πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, μετά την παραίτησή του.

Μπόρις Τζόνσον – Twitter: «Θόρυβο» έχει προκαλέσει στα social media η παραίτηση του Βρετανού Πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον μετά το σεξουαλικό σκάνδαλο που αφορά τον πρώην Υπουργό του Κρις Πίντσερ.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο Τζόνσον γνώριζε τις καταγγελίες ότι ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Κρις Πίντσερ φέρεται να θώπευσε δύο άνδρες σε κλαμπ του Λονδίνου, αλλά τον διόρισε στην Κυβέρνηση, παρόλα αυτά.

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο βουλευτής επιτέθηκε σεξουαλικά σε δύο άνδρες, μέσα σε μια ιδιωτική λέσχη του Λονδίνου το 2019. Επίσης το 2017 κατηγορήθηκε ότι έκανε σεξουαλικές προτάσεις σε έναν αθλητή της κωπηλασίας αλλά απαλλάχθηκε, κατόπιν εσωτερικής έρευνας στο κόμμα.

Η υπόθεση, εκτός από την Αγγλία, προκάλεσε σάλο και στην Ελλάδα, με αρκετούς να σχολιάζουν στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης το θέμα. Μάλιστα αρκετοί επισημαίνουν τι συνέβη στην χώρα μας όταν, στο παρελθόν, σημειώθηκαν παρόμοια περιστατικό και πώς αντέδρασαν οι Έλληνες πολιτικοί.

Φυσικά δεν λείπουν και τα χιουμοριστικά tweet για το όλο σκηνικό.

Μπόρις Τζόνσον – Twitter: Δείτε παρακάτω τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις