Χαμός με ανάρτηση του Χάμιλτον κατά του Μπιλ Γκέιτς για το εμβόλιο του κορονοϊού (vid)

Πολλές αντιδράσεις έχουν δημιουργηθεί από μία ανάρτηση που έκανε ο Λιούις Χάμιλτον κατά του Μπιλ Γκέιτς, σε ότι αφορά το εμβόλιο του κορονοϊού. Ο οδηγός της Formula 1, πόσταρε ένα βίντεο στο λογαριασμό του, το οποίο διέγραψε μετά από λίγο, ενώ κατηγορούσε τον ιδιοκτήτη της Microsoft για ψέματα σχετικά με τον εμβολιασμό. Στο συγκεκριμένο βίντεο...

Πολλές αντιδράσεις έχουν δημιουργηθεί από μία ανάρτηση που έκανε ο Λιούις Χάμιλτον κατά του Μπιλ Γκέιτς, σε ότι αφορά το εμβόλιο του κορονοϊού.

Ο οδηγός της Formula 1, πόσταρε ένα βίντεο στο λογαριασμό του, το οποίο διέγραψε μετά από λίγο, ενώ κατηγορούσε τον ιδιοκτήτη της Microsoft για ψέματα σχετικά με τον εμβολιασμό.

Στο συγκεκριμένο βίντεο ο Γκέιτς ενημερώνει σχετικά με ένα εμβόλιο για τον Covid-19 με το σχόλιο στην λεζάντα να γράφει: «Θυμάμαι όταν είπα το πρώτο μου ψέμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: GP Ουγγαρίας: Άνετη νίκη του Χάμιλτον

Οι αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν έκαναν μάλιστα τον Χάμιλτον να βγει και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα λέγοντας:

«Διάβασα πολλά σχόλια σχετικά με την προηγούμενη ανάρτησή μου που αφορούσε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τι ήθελα να πω, διότι έγινε παρερμηνεία. Αρχικά, δεν είχα προσέξει το σχόλιο πριν το αναδημοσιεύσω και αυτό ήταν λάθος μου.

Σέβομαι πολύ τη δουλειά που κάνει ο Μπιλ Γκέιτς. Επίσης, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι εναντίον του εμβολιασμού ούτε αμφιβάλλω ότι μπορεί να βοηθήσει για να σωθούν ζωές. Κάποιες δημοσιεύσεις μου μπορεί να μην είναι σωστές, είμαι άνθρωπος και μαθαίνω καθημερινά».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrew Bachelor (@kingbach) on