Στις ΗΠΑ έχει δημιουργηθεί μία νέα επικίνδυνη τάση στο Tik Tok, που έχει το όνομα «Χαστούκισε τον καθηγητή σου».

Σύμφωνα με τηλεοπτικό σταθμό στο Μιζούρι, στο Tik Tok, δημιουργήθηκε η τάση, «Χαστούκισε τον καθηγητή σου». Με αποτέλεσμα ήδη να υπάρχουν περιστατικά τέτοιων ενεργειών.

Στις ΗΠΑ έχει δημιουργηθεί μία νέα επικίνδυνη τάση στο Tik Tok, που έχει το όνομα «Χαστούκισε τον καθηγητή σου».

Όπως είναι φυσικό η συγκεκριμένη πρόκληση στο Tik Tok, έχει προκαλέσει προβληματισμό στα σχολεία. Το «Χαστούκισε τον καθηγητή σου» θεωρείται πως είναι συνέχεια μίας άλλης τάσης. Η οποία προέτρεπε μαθητές να κλέψουν ένα αντικείμενο από το σχολείο τους ή να προκαλέσουν ζημία στην περιουσία του.

Η νέα πρόκληση τώρα καλεί τους μαθητές να επιτεθούν στους καθηγητές τους, χωρίς να τους πιάσουν στην συνέχεια. Δηλαδή να καταφέρουν να ξεφύγουν και να ανεβάσουν το σχετικό βίντεο στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα ήδη έχουν εκδηλωθεί και μη αποδεκτές συμπεριφορές, που έχουν σχέση με αυτή. Στην περιφέρεια του Μιζούρι έχουν καταγραφεί δύο περιστατικά επίθεσης σε εργαζόμενους σε σχολεία.

Στο Σπρίνγκφιλντ ένα μαθητής χαστούκισε τον καθηγητή του, επειδή έπαιρνε μέρος στην πρόκληση, ενώ για τον ίδιο λόγο στην Νότια Καρολίνα, χτύπησαν δασκάλα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της.

Εκπρόσωπος του «Tik Tok», μίλησε για το γεγονός στο περιοδικό «People» και σημείωσε πως δεν υπάρχει τέτοιο περιεχόμενο στην πλατφόρμα τους.

Αν το έβρισκαν θα το αφαιρούσαν γιατί είναι ενάντια στην πολιτική τους. Μάλιστα πιστεύει πως ο κόσμος βρήκε αυτή την τάση από άλλες πηγές.

Η είδηση γι’ αυτή την νέα πρόκληση στην συγκεκριμένη πλατφόρμα, κυκλοφόρησε από τον τηλεοπτικό σταθμό του Μιζούρι, «KYTV».

Όμως στην Ελλάδα, στο Tik Tok, δεν έχουν βρεθεί βίντεο, που να έχουν αυτό το περιέχομενο.