Sportime

Χόλιγουντ - Τα απίθανα χόμπι των σταρ: Ποιος «παίζει» με κούκλες και ποιος κυνηγάει… βατράχια! (vid)

Αλέξανδρος Κωτάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Χόλιγουντ - Τα απίθανα χόμπι των σταρ: Ποιος «παίζει» με κούκλες και ποιος κυνηγάει… βατράχια! (vid)
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Χόλιγουντ: Συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων σταρ του πλανήτη, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αρέσκονται και σε κάποια... περίεργα χόμπι.

Κάποιές από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του Χόλιγουντ περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους ή συλλέγουν αντικείμενα που ούτε καν θα μπορούσαμε να φανταστούμε:

Όπως για παράδειγμα ο Νίκολας Κέιτζ, που τρέφει ιδιαίτερη αγάπη στους σούπερ – ήρωες, ενώ η Μίλα Κούνις λατρεύει να βλέπει το Star Trek!

Ο Τομ Χανκς είναι συλλέκτης γραφομηχανών, και ο Τζόνι Ντεπέχει συλλογή από κούκλες.

Από την άλλη, η διάσημη τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ, κάνει χειροποίητες κατασκευές, και η πάντα εντυπωσιακή Κλόντια Σίφερ κάνει συλλογή από… έντομα!

Αντίστοιχα παράξενο το χόμπι της Πάρις Χίλτον, η οποία κυνηγάει… βατράχια για να χαλαρώσει, ενώ ο Σάιμον Κάουλε ανεβαίνει σε δέντρα!

Χόλιγουντ: Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ του MEGA

Επίσης σε κατηγορίες: ExtraTime Media

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Αλέξανδρος Κωτάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα