ΚΟΣΜΟΣ

Δείτε τη Μις Ρωσία χωρίς καθόλου μακιγιάζ

Άλλος άνθρωπος η εντυπωσιακή νικήτρια του Μις Ρωσία χωρίς μακιγιάζ.
Δείτε τη Μις Ρωσία χωρίς καθόλου μακιγιάζ

Ο φετινός τίτλος του Μις Ρωσία – 2023 κατέληξε στην πανέμορφη παρουσία της Zhanna Spetsialnaya, μιας 32χρονης Ρωσίδας που μάλιστα μόλις τελείωνε την άδεια μητρότητάς της.

Ο διαγωνισμός ο οποίος διεξήχθη στη Μόσχα ανέδειξε νικήτρια την Zhanna η οποία έκλεψε καρδιές με την υπέροχη ομορφιά της. Τι κι αν γέννησε μια κόρη μόλις λίγους μήνες πριν; Ο τίτλος Μις Ρωσία κατέληξε στα χέρια της δικαιωματικά.

Η Zhanna από το Gelendzhik της Ρωσίας έλαμψε στο διαγωνισμό. Ξανθιά, με υπέροχα μπλε μάτια, λαμπερό χαμόγελο και καλλίγραμμο κορμί οι χαρακτηρισμοί «Barbie» άρχισαν από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στον διαγωνισμό. Οι συγκρίσεις με τη γνωστή κούκλα δίνουν και παίρνουν και όχι άδικα.

Στο διαγωνισμό όμως είδαμε την κοπέλα να εμφανίζεται με έντονο μακιγιάζ, πλήρως περιποιημένη όπως άλλωστε και οι υπόλοιπες ανταγωνίστριές της.

Στη πραγματική ζωή όμως η Zhanna δεν έχει την ίδια εικόνα και μοιάζει πιο πολύ με ένα καθημερινό κορίτσι της διπλανής πόρτας. Η ομορφιά της φυσικά είναι εκεί όπως και το λαμπερό χαμόγελό της.

Πώς μοιάζει όμως η Μις Ρωσία χωρίς ίχνος μακιγιάζ; Η ίδια με δημοσιεύσεις της στα social media έχει δείξει στο παρελθόν το κανονικό της πρόσωπο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δείτε τη Μις Ρωσία χωρίς καθόλου μακιγιάζ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.