Κατά τη διάρκεια του δελτίου καιρού σε τηλεοπτικό σταθμό των ΗΠΑ (συγκεκριμένα του KREM στην Ουάσιγκτον) μεταδόθηκαν πλάνα από ταινία πορνό!

Απίστευτο κι όμως... Αμερικάνικο! Κατά τη διάρκεια του δελτίου καιρού σε τηλεοπτικό σταθμό μεταδόθηκαν πλάνα από ταινία πορνό!

Να το πούμε… καυτός καιρός; Για 13 ολόκληρα δευτερόλεπτα στον τοπικό τηλεοπτικού σταθμό KREM της Ουάσιγκτον οι τηλεθεατές, μαζί με την πρόγνωση παρακολούθησαν πλάνα από ταινία πορνό!

Συγκεκριμένα  μετεωρολόγος του τηλεοπτικού σταθμού KREM Μισέλ Μπος παρουσίαζε μια έκτακτη μετεωρολογική πρόβλεψη, όταν εντελώς ξαφνικά στην οθόνη από πίσω της άρχισε να παίζει ταινία ακατάλληλα δια ανηλίκους!

Πάντως ούτε η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων ούτε η μετεωρολόγος έδειξαν να αντιδρούν στα «ροζ» πλάνα.

Αυτό σημαίνει ότι είτε δεν αντιλήφθηκαν αυτό που αντιλήφθηκαν οι περισσότεροι τηλεθεατές εκείνη τη στιγμή, είτε δεν αντέδρασαν επίτηδες δείχνοντας ψυχραιμία.

«Γύρω στις 6:30 το απόγευμα της Κυριακής το αστυνομικό τμήμα άρχισε να δέχεται τηλεφωνήματα αναφορικά με αυτό που περιγράφηκε ως πορνογραφικό υλικό που εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού δελτίου καιρού.

Ήταν ένα σύντομο πορνογραφικό κλιπάκι που καταλάμβανε μικρό μέρος της οθόνης [..] διάρκειας περίπου 10 δευτερολέπτων» ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της περιοχής.

Μετά το περιστατικό, ο τηλεοπτικός σταθμός προχώρησε σε απολογία, αναφέροντας λίγες ώρες αργότερα:

«Εμείς στο KREM 2 θέλουμε να απολογηθούμε για κάτι που συνέβη στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού μας στις 6:00 το απόγευμα απόψε.

Ένα ανάρμοστο βίντεο βγήκε στον αέρα στο πρώτο μέρος της εκπομπής. Εργαζόμαστε για να σιγουρέψουμε ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να ξανασυμβεί» αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού.

Από την πλευρά της έρευνες διεξάγει και η αστυνομία μετά από παράπονα τηλεθεατών που διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το συμβάν.