Οι εκπρόσωποι των Ηνωμένων Εθνών δηλώνουν σοκαρισμένοι από τις σκηνές σεξ που διαδραματίστηκαν μέσα σε επίσημο αυτοκίνητό τους, όπως καταγράφηκε από κάμερα νωρίτερα σήμερα.

Το συμβάν έλαβε χώρα στο Ισραήλ και, όπως φαίνεται στο 18 δευτερολέπτων video, ένας άνδρας έρχεται κάνει σεξ με μια γυναίκα στο πίσω κάθισμα επισήμου αυτοκινήτου του Οργανισμού Ηνωμένου Εθνών σε κεντρικό δρόμο στο Τελ Αβίβ, και ενώ στο αυτοκίνητο φαίνεται ότι επιβαίνουν και άλλα άτομα.

Φυσικά, το video γρήγορα έγινε viral και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και οι εκπρόσωποι του Ο.Η.Ε. έσπευσαν να το καταδικάσουν και να δηλώσουν «σοκαρισμένοι και βαθιά ενοχλημένοι» από το περιεχόμενό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Το micro μίνι φόρεμα της Kylie Jenner είναι τόσο κοντό που θα μπορούσε να είναι τοπ (pic)

Μάλιστα, ο Ο.Η.Ε. διέταξε άμεσα επίσημη έρευνα για το περιστατικό, ενώ εκπρόσωπός του δήλωσε στο BBC ότι «τέτοιου είδους συμπεριφορά έρχεται αντιμέτωπη με όλα όσα ο Οργανισμός πρεσβεύει και έχει όλα αυτά τα χρόνια εργαστεί για να εκλείψει από τους κόλπους του».

Τα διεθνή μέσα τονίζουν ότι παρότι ο Ο.Η.Ε. έχει πολύ αυστηρές ποινές για οποιοδήποτε σεξουαλικό παράπτωμα των μελών του, μόνο το 2019 υπήρξαν 175 καταγγελίες για σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση από μέλη του οργανισμού.

Από αυτές τις καταγγελίες, οι 16 είναι επιβεβαιωμένα περιστατικά, οι 15 ήταν αβάσιμες, ενώ όλες οι υπόλοιπες ακόμη ερευνώνται.

Δείτε το video από το Ισραήλ: