Δεν είναι αστείο. Ούτε πρόκειται για ένα (φθηνό) διαφημιστικό κόλπο. Οσα θα διαβάσετε παρακάτω, μόνο φθηνά δεν είναι. Τούτη τη στιγμή η νέα ταινία των Marvel Studios «Avengers: Infinity War», διαλύει τα… ταμεία, όπου και αν προβληθεί. Μία ταινία, η οποία γιορτάζει τα προηγούμενα 10 χρόνια γεμάτα από ταινία με υπερήρωες. Εδώ και λίγες ημέρες,...

Δεν είναι αστείο. Ούτε πρόκειται για ένα (φθηνό) διαφημιστικό κόλπο.

Οσα θα διαβάσετε παρακάτω, μόνο φθηνά δεν είναι.

Τούτη τη στιγμή η νέα ταινία των Marvel Studios «Avengers: Infinity War», διαλύει τα… ταμεία, όπου και αν προβληθεί. Μία ταινία, η οποία γιορτάζει τα προηγούμενα 10 χρόνια γεμάτα από ταινία με υπερήρωες.

Εδώ και λίγες ημέρες, οι υπεύθυνοι των στούντιο της Marvel στο Λος Αντζελες αντιλήφθηκαν πως λείπει η αρματωσιά, που χρησιμοποιήθηκε από τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ στην πρώτη ταινία του Iron Man (και αυτή που ξεκίνησε το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel), πίσω στο 2008.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Τουλάχιστον ωσότου μαθευτεί η αξία της… χαμένης στολής. Κοστίζει 320.00 δολάρια και ήδη η Αστυνομία του ΛΑ προσπαθεί να διαλευκάνει την υπόθεση.

Η αλήθεια είναι πως και οι υπεύθυνοι του στούντιο καθυστέρησαν να απευθυνθούν στις Αρχές. Η στολή εθεάθη για τελευταία φορά τον περασμένο Φεβρουάριο. Όχι όμως και σε έναν νέο διπλό έλεγχο τον Απρίλιο.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο