ΚΟΣΜΟΣ

Ελλάδα: Ανοίγει η αεροπορική σύνδεση με την Αλβανία

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν και πάλι τα αεροπορικά δρομολόγια επιβατών μεταξύ της Αθήνας και των Τιράνων, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υποδομών και Ενέργειας της Αλβανίας. Επανέρχεται την Δευτέρα 15 Ιουνίου η σύνδεση του «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας και του «Μητέρα Τερέζα» των Τιράνων. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: 11 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο Όπως...
Αθήνα Αλβανία

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν και πάλι τα αεροπορικά δρομολόγια επιβατών μεταξύ της Αθήνας και των Τιράνων, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υποδομών και Ενέργειας της Αλβανίας.

Επανέρχεται την Δευτέρα 15 Ιουνίου η σύνδεση του «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας και του «Μητέρα Τερέζα» των Τιράνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: 11 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Όπως είναι γνωστό, η Αλβανία ανακοίνωσε το άνοιγμα των χερσαίων συνοριακών διαβάσεων με τις γειτονικές χώρες, μεταξύ αυτών και με την Ελλάδα, από την Δευτέρα 8 Ιουνίου, ωστόσο εξομάλυνση της κίνησης στις διαβάσεις αυτές από και προς Ελλάδα και αντίστροφα αναμένεται να επέλθει από τις 15 Ιουνίου, οπότε και η ελληνική πλευρά θα άρει τα μέτρα απαγόρευσης εισόδου πολιτών από τη γείτονα.

Το τελευταίο 24ωρο, πάντως, στην Αλβανία εντοπίστηκαν 42 νέα κρούσματα, όσα στις πιο κρίσιμες ημέρες της πανδημίας στη χώρα.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.

ΣΧΟΛΙΑ