Ελληνοτουρκικά: Σε... άλλο επίπεδο έχουν πάει την προπαγάνδα για οι Τούρκοι που διαφημίζουν το Αιγαίο στους τουρίστες ως απόλυτα τουρκικό!

Σε... άλλο επίπεδο έχουν πάει την προπαγάνδα για οι Τούρκοι που διαφημίζουν το Αιγαίο ως απόλυτα τουρκικό!

Ελληνοτουρκικά: Οπως αναμενόταν η Τουρκία θα προσπαθούσε να εκμεταλλευθεί με κάθε τρόπο τις καλοκαιρινές διακοπές, προκειμένου να αποσπάσει όσο το δυνατόν περισσότερους τουρίστες μπορεί από την Ελλάδα.

Βλέπετε δεν αρέσουν καθόλου στο καθεστώς Ερντογάν οι προβλέψεις σύμφωνα α με τις οποίες η χώρα μας θα σημειώσει φέτος μία από τις καλύτερες επιδόσεις στο θέμα του τουρισμού φέτος  όσον αφορά την προσέλκυση ξένων επισκεπτών.

Σε συνδυασμό με το καθημερινό παραλήρημα για την αποστρατικοποίηση των ελληνικών  νησιών στο Αιγαίο, ήταν δεδομένο πως οι Τούρκοι θα έκαναν προπαγάνδα τώρα το καλοκαίρι.

Ότι θα το πήγαιναν όμως τόσο… μακριά ώστε σε ταξιδιωτικούς οδηγούς και σχετικά διαφημίσεις θα ονομάτιζαν ολόκληρο το Αιγαίο ως τούρκικο δεν το φανταζόμασταν.

Το παρατήρησε η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Βανέσα Λάρσον, ειδική στα θέματα της Τουρκίας και γενικότερα της Μέσης Ανατολής.

«Πλέον όχι μόνο το Turkey έχει γίνει Türkiye, αλλά το Αιγαίο διπλα στην Τουρκία έχει γίνει TurkAegean (ΤουρκοΑιγαίο σε ελεύθερη μετάφραση δηλαδσή);», αναρωτιέται η Λάρσον, σε σχετικό tweet που έκανε στο οποίο παραθέτει άρθρο από τουρκικό ταξιδιωτικό περιοδικό.

Ελληνοτουρκικά: Δείτε το παρακάτω