Απίθανες καταστάσεις στην Ινδία με έναν άνδρα να τιμωρεί τη γυναίκα του, μετατρέποντάς τη σε... άλογο επειδή τον απάτησε!

Απίθανες καταστάσεις στην Ινδία με έναν άνδρα να τιμωρεί τη γυναίκα του, μετατρέποντάς τη σε... άλογο επειδή τον απάτησε!

Τραγικές καταστάσεις στην Ινδία όπου η θέση που έχει η γυναίκα παραμένει στα… Τάρταρα. Γιατί ναι μεν η γυναικά φέρεται να απάτησε τον άνδρα της, όμως ο τρόπος που την τιμώρησε παραπέμπει σε εποχές Μεσαίωνα, ενώ το χειρότερο όλων ήταν η στάση των υπόλοιπων πολιτών που απλά κοιτούσαν!

Σύμφωνα με την «haberler.com» ένας άνδρας που ζούσε στο χωριό Borpadaw έμαθε ότι η γυναίκα του τον απατούσε. Αργότερα, εκείνος ανέβηκε στην πλάτη της γυναίκας του και έκανε…. περιοδεία στο χωριό για τιμωρία!

Μάλιστα αυτή δεν ήταν η μοναδική τιμωρία που υπέστη η άτυχη γυναίκα. Προτού υποχρεωθεί σε δημόσιο θέαμα από τον άνδρα της είχε εξαφανιστεί για αρκετές μέρες από το σπίτι της. Τελικά η μητέρα την ανακάλυψε κακοποιημένη μετά από μέρες αναζήτησης.

Η 30χρονη γυναίκα που φέρεται να απάτησε τον σύζυγό της ο οποίος λέγεται ότι την έπιασε στο σπίτι του εραστή της. Αρχικά αφού υπέστη τη βία του συζύγου, στη συνέχεια αυτός «σκαρφάλωσε» στην πλάτη της προκειμένου να ολοκληρώσει την τιμωρία που ήθελε να της επιβάλλει.

Σε αυτή την απάνθρωπη κίνηση το χωρίο έμεινε αμέτοχο, καθώς παρακολουθούσε τη δημόσια διαπόμπευση της γυναίκας η οποία υπέφερε, όμως κανείς δεν νοιαζόταν.

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ της τουρκικής ιστοσελίδας για το σκηνικό συνελήφθησαν εννέα άτομα από την ινδική αστυνομία, η οποία συνεχίζει τις έρευνες.

Σαν σχόλιο αναφέρουμε ότι το να απατήσεις τον σύντροφό σου δεν είναι σωστό, όμως από την άλλη αυτό που έκανε ο εν λόγω άνδρας είναι ακόμη χειρότερο. Δυστυχώς αρκετοί τέτοιοι άνθρωποι, με αυτές τις απαράδεκτες αντιλήψεις, περνούν κάθε χρόνο, παράνομα, τα σύνορα και έρχονται στην Ελλάδα.