ΚΟΣΜΟΣ

Έξαλλος με Ερντογάν Τούρκος βουλευτής: Έβγαλε σφυρί και διέλυσε το τηλέφωνό του, μέσα στη Βουλή! (vid)

Απίστευτά πράγματα μέσα στην τουρκική βουλή, καθώς βουλευτής, αγανακτισμένος με τον Ερντοτγάν έβγαλε σφυρί και συνέθλιψε το κινητό του τηλέφωνο!
Απίστευτά πράγματα στην τουρκική βουλή, καθώς βουλευτής, αγανακτισμένος με τον Ερντοτγάν έβγαλε σφυρί και συνέθλιψε το κινητό του τηλέφωνο!

Ολα τα έχουμε δει στην τουρκική Βουλή, έως και… άπειρο ξύλο, αλλά να διαλύουν κινητό τηλέφωνο με σφυρί, από το βήμα, μάλλον ξεπέρασε ακόμη και τους ίδιους τους Τούρκους! Οσο για τον λόγο; Ποιος άλλος από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Οπως θα δείτε στο παρακάτω απίστευτο βίντεο, ένας Τούρκος βουλευτής ανεβαίνει στο βήμα της Βουλής στην Τουρκία και σε έξαλλη κατάσταση βγάζει ένα σφυρί και μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων βουλευτών και φυσικά όσων παρακολουθούσαν τηλεοπτικά εκείνη την ώρα σπάει το κινητό του εξηγώντας πως «… με αυτά που κάνει ο Ερντογάν δεν το χρειαζόμαστε πια»!

Τι ακριβώς συνέβη;. Σύμφωνα με όσα εξήγησε η ανταποκρίτρια του καναλιού Open στην Κωνσταντινούπολη, ο Ερντογάν σκοπεύει να περάσει νομοσχέδια τα οποία σύμφωνα με την αντιπολίτευση περιορίζουν την ελευθερία στις επικοινωνίες. Ουσιαστικά μιλάμε για μία ακόμη προσπάθεια λογοκρισίας από την Κυβέρνηση Ερντογάν.

«Από τη στιγμή που θα περάσει αυτός ο νόμος και θα μας περιορίσει το δικαίωμα να μιλάμε ελεύθερα, δεν το χρειαζόμαστε πλέον το τηλέφωνο».

Να πούμε οτι αυτός ο νόμος δεν αφορά μόνο τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, αλλά και τα social media και μάλιστα αυτά ακόμη περισσότερο. Για την ακρίβεια ο Ερντογάν θα συστήσει επιτροπή από την Κυβέρνηση η οποία θα τσεκάρει τι ανεβαίνει στο διαδίκτυο, το Facebook, το Twitter και το Instagram!

Κι αυτό γιατί θεωρεί οτι στα saocial media αναρτώνται ειδήσεις και γενικά διάφορα πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα (fake news) θα υπάρχει ειδική εποπτική επιτροπή!

Οπως καταλαβαίνει κανείς το θέμα της λογοκρισίας στην Τουρκία χοντραίνει ακόμη περισσότερο με τη γειτονική χώρα να κάνει συνεχώς βήματα προς το παρελθόν. Αντι να πλησιάζει την Ευρώπη στρέφεται περισσότερο προς τις αραβικές χώρες


Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

ΣΧΟΛΙΑ